НАЧАЛО Биткойн Алткойни

ICO проект на стойност 257 милиона с нов план за стартиране

ФЕВ. 26, 2020 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 ICO проект на стойност 257 милиона с нов план за стартиране

След като се сблъсква с множество закъснения, Filecoin (FIL) сега гледа към пускането на mainnet-а през третото тримесечие на 2020 г., което ще бъде подкрепено от решение за попечителство на Gemini.

Filecoin ще изпрати на участниците в ICO-то FIL монети в платформата за попечителство на Gemini след очакваното стартиране на проекта през Q3, заяви Gemini в съобщение от 25-ти февруари.


Решение за съхранение на файлове


Проектът Filecoin е децентрализирана система за съхранение, базирана в облака. Нейната InterPlanetary файлова система или IPFS изисква монети FIL като плащане на миньори в замяна на място за съхранение.


Filecoin вярва, че този децентрализиран модел ще намали разходите за съхранение и ще предложи убедителна алтернатива на съществуващите централизирани предложения за съхранение в облак”, казат Gemini.


От борсата казаха, че също така търсят регулаторно одобрение от Нюйоркския департамент за финансови услуги или NYSDFS за търговия с FIL на Gemini.


Filecoin събра 257 милиона долара между август и септември 2017 г., провеждайки своето ICO на върха на крипто балона, докато изтъкваше съответствие със SEC.


След повече от две години обаче проектът все още не е стартирал основната си мрежа. Наскоро през септември 2019 г. Filecoin имаше за цел да пусне своя тестнет през декември и да стартира основната си мрежа през първото тримесечие на 2020 г., въпреки че проектът заяви, че датите не са сигурни.


Тези прозорци са най-добрите оценки и потенциално могат да се местят”, пише Filecoin в блог публикация от септември 2019 г., като се позовава на целевите дати на стартиране.


Проектът сега гледа към края на 2020 г., за да излезе най-накрая от първичното развитие, според наскоро публикувана пътна карта, в която Filecoin отбеляза, че “Ние действаме възможно най-бързо, за да стартираме мрежата на Filecoin безопасно”.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ripple са изпратили 74 милиона XRP до неизвестен портфейл

Whale Alert проследи хода в реално време, което се случи в две отделни транзакции за по 500 милиона XRP.Ripple държи повече от половината от общото предлагане на XRP. През декември 2017 г. компанията...
АПР. 16, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум са двете най-лоши инвестиции за 2020 година след петрола

Това ли е силата на „запаса от стойност“, за който чуваме от години? Само и единствено петролът се представя по-зле в последно време.От началото на глобалната пандемия от коронавирус, световните пазар...
АПР. 1, 2020 14:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP може да претърпи сериозен възход до края на годината

Кризата, предизвикана от коронавирусът, тласна цената на криптовалутите до много месечни дъна. Криптовалутата на Ripple се справя особено слабо, като в момента се търгува в обхват около $ 0.17.&n...
АПР. 1, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

82% от инвеститорите в Етериум са купили над настоящата пазарна цена

Показателите сочат, че скоро ситуацията може да се влоши.Според данни на фирмата за блокчейн анализи IntoTheBlock, 30,21 милиона Етериум адреса, което се равнява на близо 83% от общия им брой, са н...
МАР. 31, 2020 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света