НАЧАЛО Прессъобщения

ICO на Bitcoin Spark се разраства – феноменалната концепция завладява притежателите на Ethereum

октомври 18, 2023 15:12 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ICO на Bitcoin Spark се разраства – феноменалната концепция завладява притежателите на Ethereum

Първичното предлагане на монети (ICO) на Bitcoin Spark набира все по-голяма сила, тъй като феноменалната концепция на проекта завладява притежателите на Ethereum (ETH).

Ethereum стейкинг

Стейкингът на Ethereum се появи като ключово развитие след прехода на Ethereum от консенсусен механизъм Proof-of-Work (PoW) към Proof-of-Stake (PoS). Тази стратегическа промяна беше продиктувана от неотложната необходимост да се решат проблемите с мащабируемостта, свързани със PoW системите. В рамката PoS отговорността за създаване на нови блокове и валидиране на трансакции е поверена на валидатори, които се избират въз основа на количеството ETH, което притежават и са готови да предоставят като гаранция.

За да се включи в стейкинга на Ethereum, човек трябва да има минимум 32 ETH, за да управлява валидационен нод (възел). Като алтернатива, физическите лица могат да изберат услугите за стейкинг, предоставяни от различни платформи. Преходът към PoS несъмнено донесе значителни подобрения на мрежата на Ethereum, като например намалена консумация на енергия и ускорени потвърждения на блокове. Въпреки това остават опасения относно централизацията, тъй като тези, които притежават значителни количества ETH, имат значително влияние и контрол в мрежата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Bitcoin Spark

Bitcoin Spark придоби известност в крипто пространството по много причини, но най-вече заради собствения си консенсусен механизъм – Proof-of-Process (PoP). Този новаторски консенсусен механизъм е наречен жизнеспособна кръстоска между системите Proof-of-Work и Proof-of-Stake. Той изисква от потребителите да предоставят своята изчислителна мощ на мрежата, за да потвърждават блокове и да печелят награди. PoP обаче намалява експоненциално наградите за всяка допълнително предоставена мощност, като осигурява по-справедливо разпределение.

Освен това мрежата Bitcoin Spark ще има огромни нодове. Това, в съчетание с нелинейната функционалност на системата PoP, ще ѝ позволи да поеме значително по-голям брой потвърждаващи. Забележително е, че екипът на Bitcoin Spark ще пусне приложение за валидиране на мрежата, съвместимо с Windows, Mac OS, Linux, iOS и Android устройства, което допълнително ще отвори процеса.

Bitcoin Spark не спира дотук. Приносът на валидаторите ще бъде предоставен на институции и физически лица, търсещи отдалечени изчислителни ресурси, които ще трябва да заплатят за услугата в BTCS. 97% от генерираните приходи ще бъдат разпределени между валидаторите на мрежата, които също така ще получават изсечени BTCS токени и такси за транзакции от потвърдени блокове.

Освен това ще има слотове за реклама в приложението Bitcoin Spark и Blockchain Explorer, за които също ще се плаща в BTCS. Участниците в мрежата ще получават 50% от генерираните приходи плюс допълнителни стимули за тези, които участват в контрола на рекламите.

Освен с иновативния си консенсусен механизъм, мрежата Bitcoin Spark има и многопластов дизайн, който включва уникален слой за смарт договори. Слоят разполага с отделни системи за изпълнение, всички от които достигат до единствена окончателност в основната мрежа. Това гарантира мащабируемост, като същевременно позволява използването на широк набор от езици за програмиране, включително Solidity на Ethereum.

Освен това масивните нодове на мрежата, съчетани с къси блокове и високи възможности за транзакции на отделни блокове, водят до бързи и рентабилни транзакции за потребителите.

ICO на Bitcoin Spark

Първичното предлагане на монети на Bitcoin Spark в момента е във фаза 7 от общо 10 и до момента е набрало над $2,750,000. BTCS се продава на цена от $3.00, като инвеститорите получават 7% бонус и други предимства, включително допълнителни токени. Забележително е, че екипът на проекта е провел множество KYC одити, за да увери инвеститорите в сигурността на техните активи. Bitcoin Spark (BTCS) ще стартира на цена от $10 на 30 ноември, а анализаторите предполагат значително увеличение на цената дори след старта.

За повече информация относно Bitcoin Spark:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвеститорите в Polygon (MATIC) купуват този конкурентен токен, който може да реализира 20 пъти повече печалби

Polygon (MATIC) завладя крипто света, предлагайки мащабируемо и рентабилно решение на проблема с претоварването на мрежата на Етериум.

декември 10, 2023 16:20 4 мин. четене

Цената нa токена на FTX се покачва с 230% за 30 дни, по-добре ли е да купите тази управлявана от общността борса?

Пазарът на криптовалути не спира да изненадва, като наскоро FTX (FTT) токените поскъпнаха с 230% за 30 дни.

декември 10, 2023 14:00 3 мин. четене

Лайткойн може да тръгне към $200 след халвинг събитието на Биткойн

Лайткойн се насочва към $200, докато халвинг събитието на Биткойн наближава, което може да е сигнал за потенциален растеж и повишена пазарна динамика.

декември 10, 2023 13:00 5 мин. четене

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 10, 2023 9:01 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.