НАЧАЛО Други

IBM и Колумбийския университет с партньорство за приемане на блокчейн

НОЕ. 21, 2018 17:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 IBM и Колумбийския университет с партньорство за приемане на блокчейн

Въз основа на неотдавнашен отчет беше обявено, че IBM и Колумбийския университет (CU) са формирали партньорство, целящо по-нататъшно развитие на приемането на блокчейн технологията.


IBM и Колумбийския университет (CU)


В доклада се посочва, че партньорството между IBM и CU доведе до създаването на две нови програми за ускоряване с цел "изграждане и мащабиране на следващото поколение блокчейн иновации".

Това сътрудничество между IBM и Колумбийския университет се очаква да позволи на амбициозните предприемачи и на основателите на блокчейн мрежи да имат достъп до инструменти и ресурси, необходими за създаването на проект, базиран на блокчейн.

Според скорошно съобщение за пресата, новосъздадените програми са част от "междукултурния център на Колумбия-IBM за блокчейн и прозрачност на данните".


Ползата от партньорството с Колумбийския университет


С това партньорство Колумбийския университетът вероятно ще се превърне в един от най-големите центрове за блокчейн обучение в САЩ.

Съгласно съвместно съобщение от IBM и Колумбийския университет, всяка от програмите е предназначена за подкрепа на десет блокчейн стартъпа.

Съобщението гласи:
Като част от всяка програма, участниците ще проучат най-добрите практики за изграждане на блокчейн мрежа с технически, академични и бизнес наставници от IBM и Колумбийския. Те ще имат достъп до гъвкави дизайнерски семинари от IBM, опитна мрежа от бизнес и техническа поддръжка, връзки с изследователската общност на университета, студентски таланти, съдействие при проектирането на бизнес стойност и достъп до технологията IBM Cloud чрез програмата.

Дейвид Поуст, управляващ директор на IBM Blockchain Accelerator, също изрази удовлетворението си от проекта.

Възможностите, предоставени от блокчейн технологията, изглеждат безкрайни и ние виждаме голяма отдаденост за изграждане на приложения, променящи играта.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wix ще приема крипто плащания чрез партньорство с BitPay

Wix вече ще започне да приема Биткойн и други криптовалути в своята платформа. Това вече ще позволи на търговците на Wix да приемат до 12 криптовалути, включително Биткойн Кеш, Dogecoin, XRP, Етериум,...
ОКТ. 15, 2021 11:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света