НАЧАЛО Други

Huobi стартира своя собствена социална медийна платформа, Huobi Chat

ОКТ. 1, 2018 09:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi стартира своя собствена социална медийна платформа, Huobi Chat

На 26-ти септември Huobi, третата по големина в света платформа за обмен на криптовалути, пусна бета версия на "Huobi Chat", новата си социална медийна платформа.


Фирмата вече е поканила над 1,200 потребители и се надява, че ще бъде крипто социална мрежа, която може да създаде връзки в общността на криптовалутите между инвеститори, екипи и потребители.


Платформата предлага няколко функции, които могат да помогнат да привлекат потребителите. Те включват chain-split групи за разделяне, които могат да помогнат за създаването на подгрупи, както и HCT или Huobi Chat Token, стимул за потребителите да популяризират платформата и да привлекат повече потребители, за да се насърчи чувството за общност.

За да се конкурира със съществуващите социални медийни платформи, тя включва и много други стандартни функции. По-конкретно, платформата ще поддържа в крайна сметка бартер, плащания, пазарна информация, новини, развлекателни услуги и др. Имаше и други крипто проекти, включващи социални медии, като Kin Token, които се опитват да използват милионите потребители на Kik, за да изградят стойност за своя проект.

Изглежда, че Huobi използва различен подход - когато се опитва да увеличи доверието си в крипто общността, да изгради легитимна платформа за социални медии. Тя конкретно се позовава на идеята за "социализиране на минното дело" в съобщението, което предполага, че смята, че потребителите ще бъдат стимулирани да използват платформата благодарение на Huobi Chat Token.

Компанията също така се надява сигурността и стимулирането на платформата да доведе до нейния успех. Като се има предвид фактът, че борсата постоянно търгува стотици милиони долари на ден - изглежда, компанията се надява, че крипто общността разглежда това като възможност за мрежова комуникация и сигурност.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света