НАЧАЛО Други

Huobi пуска платформа за търговия с крипто деривати

НОЕ. 30, 2018 08:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi пуска платформа за търговия с крипто деривати

Huobi току-що обяви пускането на пазара на система за търговия с деривати на криптовалути - Huobi Derived Market (Huobi DM).


Базираният в Сингапур обмен каза, че платформата първоначално ще предлага  Биткойн  договори, деноминирани в щатски долари.


Старта на платформата бе обявен на конференцията "Cryptofrontiers" в Ню Йорк в сряда (28 ноември 2018 г.). Според компанията, Huobi DM ще играе важна роля в търговията с виртуални валути.

Докато Huobi признава, че не е единственият играч на пазара на деривати на виртуални валути, компанията остава уверена в продукта си. Според компанията, платформата за крипто деривати има някои предимства пред подобни услуги на пазара.

Huobi DM предлага гъвкави възможности за ливъридж (1X, 5X, 10X и 20X), както и стабилни протоколи за управление на риска. Платформата предлага и нулеви търговски такси за маркет мейкъри и защита на инвеститорите.

Генералният съвет на Глобалния институционален екип на компанията Джошуа Гудбоди каза:
Криптовалутите са бързо развиващ се и съзряващ пазар. Като част от този растеж, виждаме все по-изискани инвеститори и търговци от по-утвърдени финансови пазари, които искат да получат досег, включително институционални играчи. В същото време мислим, че много опитни, успешни търговци на криптовалути търсят по-широк спектър от инвестиционни инструменти, отколкото традиционно са налични. Huobi DM е специално създаден, за да отговори на тези потребности.

Huobi DM ще предлага седмични, двуседмични, както и тримесечни договори. Споразумението за седмичните и двуседмичните договори ще се състои в петък, докато за тримесечните договори ще са последният петък в края на всяко тримесечие - март, юни, септември и декември.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света