НАЧАЛО Други

Huobi пуска платформа за търговия с крипто деривати

НОЕ. 30, 2018 08:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi пуска платформа за търговия с крипто деривати

Huobi току-що обяви пускането на пазара на система за търговия с деривати на криптовалути - Huobi Derived Market (Huobi DM).


Базираният в Сингапур обмен каза, че платформата първоначално ще предлага  Биткойн  договори, деноминирани в щатски долари.


Старта на платформата бе обявен на конференцията "Cryptofrontiers" в Ню Йорк в сряда (28 ноември 2018 г.). Според компанията, Huobi DM ще играе важна роля в търговията с виртуални валути.

Докато Huobi признава, че не е единственият играч на пазара на деривати на виртуални валути, компанията остава уверена в продукта си. Според компанията, платформата за крипто деривати има някои предимства пред подобни услуги на пазара.

Huobi DM предлага гъвкави възможности за ливъридж (1X, 5X, 10X и 20X), както и стабилни протоколи за управление на риска. Платформата предлага и нулеви търговски такси за маркет мейкъри и защита на инвеститорите.

Генералният съвет на Глобалния институционален екип на компанията Джошуа Гудбоди каза:
Криптовалутите са бързо развиващ се и съзряващ пазар. Като част от този растеж, виждаме все по-изискани инвеститори и търговци от по-утвърдени финансови пазари, които искат да получат досег, включително институционални играчи. В същото време мислим, че много опитни, успешни търговци на криптовалути търсят по-широк спектър от инвестиционни инструменти, отколкото традиционно са налични. Huobi DM е специално създаден, за да отговори на тези потребности.

Huobi DM ще предлага седмични, двуседмични, както и тримесечни договори. Споразумението за седмичните и двуседмичните договори ще се състои в петък, докато за тримесечните договори ще са последният петък в края на всяко тримесечие - март, юни, септември и декември.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света