НАЧАЛО Други

Huobi предлага на потребителите си 4 различни стабилни монети

ОКТ. 19, 2018 23:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi предлага на потребителите си 4 различни стабилни монети

Huobi, базираният в Сингапур крипто обмен, току-що взе ново решение, което позволява на потребителите да превключват между различните видове стабилни монети в случай на пазарни колебания.

 


Обявявайки решението, наречено HUSD, на пресконференция в петък, фирмата заяви, че PAX на Paxos, TUSD на TrustToken, USDC на Circle и GUSD на Gemini ще започнат да се предлагат.


Преди това потребителите, които са депозирали, да речем, GUSD, са били ограничени до изваждането на GUSD или конвертирането й в криптовалута, като например Биткойн. Използвайки HUSD, обаче, те могат да депозират една от четирите стабилни монети и да изтеглят различна стабилен монета, в зависимост от нуждите на потребителя.

Главният оперативен директор на Huobi, Робин Джу, обясни, че HUS, сам по себе си, не е стабилна монета или протокол, а по-скоро средство, което улеснява обмена между различните стабилни монети.

Например, ако даден потребител депозира 10 PAX на борсата, сметката на потребителя ще бъде кредитирана с 10 HUSD. При изтеглянето на тези активи след търгуване потребителят може да избере да изтегли, да речем, 10 GUSD, които ще бъдат изтеглени от GUSD, което други потребители са депозирали на платформата.

Въпреки това, дали потребителят може да изтегли всичките си активи в една стабилна монета, зависи от наличието басейна от депозити.

Жу заяви, че очаква платформата ще се сблъска със ситуация, при която може да няма достатъчно средства за покриване на всички заявки. "При тези обстоятелства ще изкупим тези стабилни монети от техните емитенти в басейна", каза той.

Huobi няма да предлага двойки за търговия за всяка стабилна монета, която поддържа срещу големи крипто активи като Биткойн и Етериум. Вместо това компанията ще отвори двойки за търговия с HUSD срещу тези криптовалути през следващите седмици.

По-специално, най-утвърдената досега стабилна монета (USDT) не е включена в групата. Вместо това, Huobi ще отвори търговска двойка за HUSD срещу USDT на 22-ри октомври.

Жу обясни, че основната причина за това са опасенията дали USDT може да изпълни своите изисквания за съответствие при одит.

Tether няма надежден и редовно публикуван отчет за одит, за да докаже своя резерв в щатски долари.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Джак Дорси издаде първия си туит под формата на NFT

Публикуван от Дорси на 21-ви март 2006 г., туитът, който гласи "just setting up my twttr", вече е получил оферта за $88,888.88 от потребител, наречен "@ Crypto888crypto“.just setting up my twttr— jack...
МАР. 6, 2021 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Марк Кюбан инвестира неразкрита сума в NFT платформата Mintable

Фирмата написа в туйт, че се гордее, че Кюбан е инвеститор, а също така се възползва от възможността да наеме персонал в това, което вероятно е пряк резултат от инвестициите на Кюбан и нарастващото тъ...
МАР. 5, 2021 15:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-голямата верига киносалони в Тайланд приема Биткойн

Според доклад от четвъртък на местната информационна агенция Siam Rath, Major Cineplex обяви стартирането на пилотния си проект за плащане с криптовалута в подкрепа на иновациите и новите технологии.З...
МАР. 5, 2021 18:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Crypto.com заделя $200 милиона за инвестиране в крипто стартъпи

Обявено на 4-ти март, новото венчър предприятие, наречено Crypto.com Capital, бе пуснато, за да ускори растежа на крипто стартъпите и да ускори растежа на индустрията като цяло, се казва в прессъобщен...
МАР. 5, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света