НАЧАЛО Други

Huobi предлага на потребителите си 4 различни стабилни монети

ОКТ. 19, 2018 23:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi предлага на потребителите си 4 различни стабилни монети

Huobi, базираният в Сингапур крипто обмен, току-що взе ново решение, което позволява на потребителите да превключват между различните видове стабилни монети в случай на пазарни колебания.

 


Обявявайки решението, наречено HUSD, на пресконференция в петък, фирмата заяви, че PAX на Paxos, TUSD на TrustToken, USDC на Circle и GUSD на Gemini ще започнат да се предлагат.


Преди това потребителите, които са депозирали, да речем, GUSD, са били ограничени до изваждането на GUSD или конвертирането й в криптовалута, като например Биткойн. Използвайки HUSD, обаче, те могат да депозират една от четирите стабилни монети и да изтеглят различна стабилен монета, в зависимост от нуждите на потребителя.

Главният оперативен директор на Huobi, Робин Джу, обясни, че HUS, сам по себе си, не е стабилна монета или протокол, а по-скоро средство, което улеснява обмена между различните стабилни монети.

Например, ако даден потребител депозира 10 PAX на борсата, сметката на потребителя ще бъде кредитирана с 10 HUSD. При изтеглянето на тези активи след търгуване потребителят може да избере да изтегли, да речем, 10 GUSD, които ще бъдат изтеглени от GUSD, което други потребители са депозирали на платформата.

Въпреки това, дали потребителят може да изтегли всичките си активи в една стабилна монета, зависи от наличието басейна от депозити.

Жу заяви, че очаква платформата ще се сблъска със ситуация, при която може да няма достатъчно средства за покриване на всички заявки. "При тези обстоятелства ще изкупим тези стабилни монети от техните емитенти в басейна", каза той.

Huobi няма да предлага двойки за търговия за всяка стабилна монета, която поддържа срещу големи крипто активи като Биткойн и Етериум. Вместо това компанията ще отвори двойки за търговия с HUSD срещу тези криптовалути през следващите седмици.

По-специално, най-утвърдената досега стабилна монета (USDT) не е включена в групата. Вместо това, Huobi ще отвори търговска двойка за HUSD срещу USDT на 22-ри октомври.

Жу обясни, че основната причина за това са опасенията дали USDT може да изпълни своите изисквания за съответствие при одит.

Tether няма надежден и редовно публикуван отчет за одит, за да докаже своя резерв в щатски долари.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн са изкопали Bitfarms през третото тримесечие

От юли до септември Bitfarms добиват 535 BTC при $7500 за монета. За сравнение, компанията е добила 815 BTC през второто тримесечие при средна цна от $5075.Вината е на халвингаКомпанията също завърши ...
НОЕ. 27, 2020 23:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сатоши Накамото предполагаемо е създал Биткойн в Лондон

Няколко фактора сочат, че псевдонимният създател на Биткойн е действал от столицата на Обединеното кралство. Това се базира на стила на писане на Накамото, модела на дейност и съдържанието на генезисн...
НОЕ. 27, 2020 14:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търговският обем на Binance поставя нови рекорди

Биткойн е в рамките на $1,000 от най-високата си цена от $19,891, отчетена през декември 2017 г., търговията на крипто борсата Binance също достига нови висоти, с обем от над 37 милиарда долара през п...
НОЕ. 25, 2020 16:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света