НАЧАЛО Други

Huobi Бразилия освободи 60% от служителите си

НОЕ. 16, 2018 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Huobi Бразилия освободи 60% от служителите си
Както първоначално съобщи "Portal do Bitcoin", крипто обменът Huobi освободи шест от 10-те си служители в бразилската си дивизия.

Основана в Китай и със седалище в Сингапур, Huobi понастоящем е третата по големина борса в света, отговорна за обем от 1 млрд. долара за последните 24 часа.


В опит да разшири мащаба на операциите си, Huobi откри офиси по целия свят. По-рано този месец обменът обяви, че ще отвори нов офис и център за поддръжка в Русия.

Huobi започна дейността си в Бразилия през май 2018 г. Когато обменът се премести в Бразилия, някои си помислиха, че тази засилена конкуренция ще застраши местните борси, като осигури на потребителите по-голяма ликвидност, по-ниски такси и по-голям избор на монети. Този скорошен кръг от съкращения обаче може да индикира, че Huobi няма да бъде домининантна сила в Бразилия.

Главният изпълнителен директор на бразилските операции Франк Тао потвърди, че има съкращения, но не коментира колко служители са освободени. Уведомленията за прекратяване на договора бяха освободени в края на октомври, а служителите наскоро напуснаха официално работата си. Никой от отстранените служители не съобщи, че има конкретни причини за съкращенията.

Един от анонимните служители обясни (преведено от португалски):

Бях изненадан от уволнението. Не беше заради пазара. Вероятно има външен фактор.


Huobi tron g>не е единственият обмен, който има проблеми в Бразилия. Миналия месец Mercado Bitcoin, една от по-големите бразилски борси на Биткойн , също съкрати 20 служители. Друг обмен, Foxbit, наскоро затвори своя екип за информационни технологии, като по този начин освободи трима от работниците.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Opera пусна бета версия на своя крипто браузър

Този крипто браузър има за цел да улесни потребителското изживяване при сърфиране в децентрализирани приложения (dApp), игри и платформи за метавселена, като предлага директен достъп до Web3 услуги за...
ЯНУ. 19, 2022 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitMEX придобиват 268-годишна банка в Германия

BXM Operations AG на групата – компания, основана от главния изпълнителен директор на BitMEX Александър Хьоптнер и нейния финансов директор Стефан Луц – подписа договор за покупка с Дитрих фон Боетихе...
ЯНУ. 19, 2022 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Dogecoin се присмива на 'Web3 общността'

Историята на разработчика на Dogecoin с индустрията на Web3 като цяло започна, след като Илон Мъск започна да се присмива на "хората от Web3" в Twitter, които му изглеждат досадни. Първоначалният туит...
ЯНУ. 18, 2022 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Associated Press създава NFT пазар за снимки

Фоторепортерите на AP ще създадат първоначална колекция от NFT, която ще включва снимки на различни теми като космос, война и климат. Уебсайтът на платформата съобщава, че това ще продължи няколко сед...
ЯНУ. 18, 2022 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света