НАЧАЛО Други

HTC с планове за нов блокчейн телефон тази година

МАЙ. 1, 2019 16:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 HTC с планове за нов блокчейн телефон тази година

Тайванската фирма за електроника HTC упорито работи в насока да предлага блокчейн функции си на своите клиенти, използващи мобилните телефони на компанията.


Ръководител на децентрализацията за HTC, Фил Чен, заяви на неотдавнашно събитие в Тайпе, че компанията се готви да пусне второто поколение на своя блокчейн телефон, EXODUS, до края на годината.

HTC EXODUS 1 беше официално пуснат миналия октомври, след като бе обявен за първи път по време на CoinDesk Consensus 2018 през май миналата година.

Телефонът включва портфейл за криптовалути и също така поддържа децентрализирани приложения (dАpps). Продажбите на устройството са в съответствие с очакванията на компанията, съобщи Чен.

Конкурентният производител на блокчейн телефони, израелския Sirin Labs, наскоро съкрати една четвърт от работната си сила поради разочароващите продажби на телефона си Finney.

Според DigiTimes, Чен индикира, че устройството от второ поколение ще притежава допълнителни функции в сравнение с настоящия модел, като казва:tron g>Новият телефон ще разшири приложенията си за блокчейн, за да включи и други области като сърфиране, съобщения и социални медии.


"Приложенията допълнително ще използват peer-to-peer връзки“, добави той.

По-рано този месец, Чен стартира и фонд за рисков капитал, който се фокусира върху блокчейн и на стойност $50 милиона, заедно с двама партньори. Фондът, наречен Proof of Capital, има за цел да докара блокчейн технологията до масите, като инвестира в стартъпи на ранен етап.

Proof of Capital също си партнира с HTC за модела EXODUS, като заяви, че ще работи с компанията „да дефинира стандартите и взаимодействията за този нов интернет и да донесе мобилно и хардуерно ноу-хау за нашите портфолио компании.”

EXODUS 1 беше достъпен за закупуване само с Биткойн и Етериум при стартирането. По-късно компанията започна да приема фиатни валути.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Администрацията на Тръмп може да предостави една невероятна възможност за инвеститорите в Биткойн

Предлаганите данъчни спестявания биха изглеждали като стимул за купуване на фондовия пазар и потенциално други инвестиции като Биткойн.Предложението, според Лари Кудлоу, директор на Националния иконо...
ФЕВ. 17, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

TRON придобиват децентрализираната социална медия Steemit

Двете компании ще започнат да работят заедно веднага, за да обединят Steem it и децентрализираните приложения (dApps), които са базирани на блокчейна на TRON .Какво включва партньорството между St...
ФЕВ. 17, 2020 11:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Обвиниха блокчейн компания в шпиониране на хората в замяна на милиони

$24 милиона от правителството на САЩWeiss Crypto Ratings представиха информация от публично достъпни записи, че в рамките на пет години блокчейн компанията Chainalysis (която винаги е била полезна, ко...
ФЕВ. 15, 2020 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Интересът на финансовите съветници към криптовалути нараства

Проучването има за цел да разбере как те и техните клиенти гледат на криптовалутите като потенциална част от портфолио.76% от всички финансови съветници отговориха, че са получили въпроси от клиенти з...
ФЕВ. 15, 2020 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света