НАЧАЛО Други

HTC пускат блокчейн смартфон

ДЕК. 14, 2018 15:41 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 HTC пускат блокчейн смартфон

Десет години след пускането на първия Android телефон, тайванската компания за електроника HTC представи своя смартфон, базиран на блокчейн, наречен "Exodus".


HTC официално обяви Exodus 1 като първият блокчейн телефон в компанията.


Предлага се за предварителна поръчка на уеб сайта, а телефонът ще се появи някъде в началото на декември и може да бъде закупен само с помощта на криптовалути, по-точно Биткойн и Етериум.

Exodus 1 е достъпен за клиентите в САЩ, Хонг Конг, Сингапур, Нова Зеландия, Великобритания и близо 30 други държави, според прессъобщението.

Фил Чен, който заема водеща позиция в компанията, сподели пред CoinDesk, че компанията се надява да получи обратна връзка от блокчейн общността за версията за ранен достъп, за да подобри устройството.

"Целта е да започнем с блокчейн общността и да им окажем съдействие, за да направим портфейла и технологията още по-сигурни, по същество да го изпробваме и да предоставим обратна връзка и решения".


Последните цифри показват, че в момента има около 35 млн. портфейла. HTC EXODUS 1 е свързан с това, потребителят да използва собствените си ключове и от там, да развие EXODUS в устройство, което може да бъде за по-широкия пазар. 

HTC все още не е публикувала информация за това кога устройството ще бъде пуснато за по-широкият пазар. Също е известно, че самият телефон ще бъде използва операционната система на андройд.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Нов проект раздава безплатни криптовалути

Глобалните амбиции на WorldcoinСам Алтман, бивш президент на Y Combinator и настоящ главен изпълнителен директор на OpenAI, официално представи Worldcoin, приблизително четири месеца след като новинат...
ОКТ. 23, 2021 03:44 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционeн гигант се насочва към търговията с криптовалути

Pimco, инвестиционен посредник на стойност $2 трилиона, потенциално може да започне да търгува с криптовалути на спот пазара, потвърди главният инвестиционен директор на фирмата Даниел Ивасцин пред CN...
ОКТ. 22, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Diem Association: 'Ние не сме Facebook'

Американските законодатели поставиха под съмнение дали е правилно да се позволи на Facebook, а оттам и на Diem, да управляват криптовалута, предвид опасенията за поверителността, повдигнати през после...
ОКТ. 22, 2021 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 100 милиона потребители притежават криптовалути в Индия

Според статистически данни, Индия е дом на най-големия брой собственици на крипто в света. Следват съответно САЩ и Русия на второ и трето място.Защо търговията с криптовалути е популярна в Индия?Една ...
ОКТ. 22, 2021 17:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света