НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Хотелска верига в Испания изпробва биткойн разплащания

МАР. 4, 2019 13:01 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Хотелска верига в Испания изпробва биткойн разплащания

Casual Hoteles стартира пилот за тестване на клиентските плащания в Биткойн. Веригата управлява хотели в цяла Испания, включително в Мадрид, Валенсия, Лисабон и Сан Себастиан. Пилотът ще започне в хотел Casual Málaga del Mar под ръководството на блокчейн проекта на компанията.


Хотелската верига се опитва да достигне до технологичните и модерни клиенти, които търсят настаняване от висок клас на достъпни цени. Експериментирайки с Биткойн, както и с Amazon Pay, веригата може да се хареса на "дигиталните номади", които все повече използват мобилни устройства и дигитални релси за за извършване на бизнес и извършване на плащания.

Има няколко възможности за клиенти, които искат да използват Биткойн. Те могат да сканират QR код, предоставен в рецепцията на хотела и на уебсайта на хотела, или да изтеглят код за плащане в евро чрез WhatsApp, което ще им позволи да използват сметка в BitPay, за да обработят плащането, като извадят своя Биткойн и уредят транзакцията в евро.

0x 225.jpg" data-large-file="https:// dai lyhodl.com/wp-content/uploads/2019/03/Casual-Hotels-3.jpg" />

Oт хотелът казват, че са фокусирани върху обратната връзка с клиентите и най-новите технологични тенденции, така че да може да се хареса на съвременните пътници в движение.

"Casual Hoteles се ангажира с взаимоотношенията с клиентите си и други групи по интереси, основани на активното слушане на пазара и последователното генериране на добавена стойност, с цел да предвиди техните нужди, да надмине техните очаквания и да създаде нови формули за рентабилност на туризма."


Дигиталните фенове са сегмент на глобалните тенденции. Те подхранват краткосрочни престои в хотели и разширяват съвместни мрежи като Roam и Unsettled. Традиционните хотели все по-често се конкурират с мрежи, които позволяват на често пътуващите да подпишат един лизинг и след това да се разхождат из целия свят, като споделят общи жилищни помещения на различни места.

https://twitter.com/BloomTV/ status /1047874792462856192

Според "Digital Nomadism: A Rising T ren d", изследователски доклад от 2018, издаден от MBO Partners и Emergent Research, 4,8 милиона американци казват, че живеят номадската мечта за изхвърляне на офис бюротo и забравяне за фиксирано местоположение.


Очаква се този брой да нарасне, тъй като 27% от традиционните работници в САЩ казват, че „биха могли“ да се дигитализират в рамките на следващите две до три години, за да могат да използват лаптопите си, за да останат свързани или да работят в чужбина, докато пътуват по света.

За да привлече обикалящи работници и тези, които налагат крипто трендовете, които растат в дигитална икономика, Casual Hotels очаква внедряването на пилотната си програма за Биткойн до останалите хотелски локации.tron g>
https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Фючърсният Биткойн ETF направи изключителен дебют

Борсово търгуваният фонд за Биткойн на ProShares (BITO) отбеляза най-високия “естествен” обем за първия ден за ETF, като цифрата достигна малко над $1 милиард до края на деня на откриването.Това е вто...
ОКТ. 21, 2021 15:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск коментира цената на Биткойн

Ексцентричният предприемач публикува снимка на двойка, която се взира в цените на Биткойн и Етериум от леглото си, като двете най-големи монети са с цени от $69,000 и $4,200. BTC достигна връх малко н...
ОКТ. 21, 2021 14:14 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн достигна нов връх?

Според неотдавнашната публикация на Bloomberg, от инвестиционната банка JPMorgan смятат, че BITO Биткойн ETF, който бе стартиран на NYSE във вторник, не е причината за скока на цената на водещата крип...
ОКТ. 21, 2021 16:53 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2022г. ще е невероятна за Биткойн

В ново видео Дейвис каза, че скорошното натрупване на Биткойн от дългосрочни притежатели показва, че 2022 г. “може да бъде по-бича, отколкото можем да си представим”.Разглеждайки графика, споделена от...
ОКТ. 21, 2021 08:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света