НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Хората искат да купуват Биткойн след скок на цената

АПР. 16, 2019 09:07 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Хората искат да купуват Биткойн след скок на цената

Интересът към закупуване на Биткойн изглежда забавя покачването на цените на криптовалутата.


По-внимателният поглед към тенденциите, в търсенето през изминалия месец, показва, че фразата „купува Биткойн“ има тенденция да се увеличава при търсенията, само след като цената на Биткойн се увеличи.


Терминът "купувай Биткойн" следва цената на BTC


Данните от Google Trends разкриват, че обемът на търсения на термина "купува Биткойн" през изминалия месец се увеличи само след като цената се повишила.Както се вижда на графиката, интересът към фразата достигна своя връх на 3 април, достигайки резултат от 100 в Google T ren ds. Това е най-голямата популярност за този конкретен термин в избрания период.

На същата дата, Биткойн се търгуваше на около $5300, което бележи значително увеличение от около 26% в сравнение с предишните два дена, когато се търгуваше на около $4200.

От друга страна, сравняването на двете графики ни показва също, че интересът към закупуване на Биткойн намалява, ако цената спадне.


Признаци на FOMO


С други думи, изглежда, че хората са по-склонни да купуват Биткойн в моменти, когато те е на по-висока цена, отколкото когато се движи надолу.

Както се съобщава, това може да показва, че хората просто се изкушават да не пропуснат по-нататъшно увеличение на цената, иначе известно като страх от пропускане (FOMO). Фактът, че интересът към закупуване на Биткойн намалява, когато цената се понижава, е може би друг индикатор, който подкрепя този тип поведение.

Освен това, топ 5-те страни, в които Биткойн търсенията се утроиха по популярност след ралито, бяха Нигерия, Холандия, Южна Африка, Австрия и Швейцария.

Признаци на дъно?


От друга страна, привържениците направиха извода, че BTC / USD може да е достигнал най-накрая своето дъното.

Нов доклад от водещия обмен на криптовалути Binance разкри, че постоянното възстановяване на цените на криптовалутите след техните ниски цени от 2018 г. доведе пазарът до неговото дъно.

Във всеки случай, възходящият потенциал на Биткойн е забележителен, тъй като блок халвинга е само след 405 дни. Нещо повече, той е оскъден в дигитален вид, докато неговото темпо на емисия е прозрачно и предсказуемо, за разлика от това на щатския долар или други валути с фиктивен курс. Доларът постоянно губи покупателната си способност и ще продължи да го прави.


Купувайте ниско, продавайте високо


Така че с цената на BTC, която отново показва бичи признаци, може да има редица причини да се купува Биткойн сега. Защото, ако данните от Google са нещо, което трябва да се следва, по-голямата част от хората вероятно ще купуват Биткойн на $30 000 и нагоре, а не на „дъното“ от $3000.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар на Биткойн не е приключил, твърди крипто ветеран

В нова стратегическа сесия Вейс обяснява на своите 119,000 абонати в YouTube, че все още има възходящи виждания за ценовото движение на Биткойн и че BTC все още не е навлезнал в меча територия.“Вярвам...
ЯНУ. 26, 2022 21:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще има още един спад при Биткойн преди значителни печалби, твърди анализатор

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима 'Capo'. казва на своите 236,900 последователи в Twitter, че според него Биткойн (BTC) ще падне под $30,000, преди да се възстанови.BTC се търгува около $36,4...
ЯНУ. 27, 2022 00:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда най-лошия сценарий за Биткойн

Коуен казва на своите 700,000 абонати в YouTube, че потенциалният най-лош сценарий за Биткойн през следващите няколко месеца се основава на 200-седмичната плъзгаща се средна стойност на крипто актива,...
ЯНУ. 26, 2022 10:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света