НАЧАЛО Алткойни Биткойн

High Times няма да приемат Биткойн за своето IPO

АВГ. 15, 2018 10:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 High Times няма да приемат Биткойн за своето IPO

Медийната група за марихуана High Times Holding Corp. реши да не приема Биткойн (BTC) в първоначалното публично предлагане (IPO), според заявление до Комисията за ценни книжа и борси (SEC) на 13-ти август.Решението противоречи на изявлението на компанията на 3-ти август, където заявяват, че ще приемат криптовалути, за да привлекат инвеститори.

В началото на август, High Times публикува прессъобщение, в което се казва, че ще приемат BTC и Етериум (ETH) като начин на плащане за абонамент за акциите на компанията. По време на подготовката за първоначалното публично предлагане, High Times подаде предложение за регулиране A+, което позволява на по-малките предприятия да внесат до $50 милиона за финансиране от обществеността в рамките на 12-месечен период.

Докато High Times първоначално твърдят, че приемането на крипто в IPO ще го направи "първото предлагане на традиционни акции, което някога ще приема инвестиции" в цифровите валути, а в SEC документа се казва, че съобщението е грешка:

Това съобщение за пресата е разпространено по погрешка, тъй като компанията няма да приема Биткойн като плащане за акции. Както е предвидено в Договора за абонамент на Дружеството, свързан с предлагането, дружеството ще приема само чек, кредитна карта, ACH или банков превод като плащане за абонамент за акции.


SEC документът не дава препратка към другата цифрова валута, ETH, която също е посочена като начин на плащане в оригиналното изявление.

Криптовалутите се разглеждат от мнозина в индустрията на канабис като решение на банковите забрани и някои от правните проблеми на индустрията, като се превръщат в алтернатива на плащанията в брой, докато лекарството все още остава незаконно на федерално равнище.


Нежеланието на банките да се справят с плащанията, свързани с канабис, означава че клиентите не могат да използват кредитни или дебитни карти, за да извършват покупки.Липсата на банкиране прави диспансерите за марихуана мишени за разбойници и крадци, поради голямата сума парични средства на ръка.

За да се създаде по-добра среда за продавачите в бранша, цифровата валута Dash си партнира с блокчейн стартъпа, Alt Thirty Six, през 2017 г., за да интегрира Dash като опция за плащане в системата за продажба на канабис в индустрията. Dash заяви, че предоставянето на безкасова опция може да спести на търговците до 15%.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво правят Биткойн (BTC) китовете?

В нов епизод на ‘Best Business Show’ Помплиано казва на своите над 330,000 абонати в YouTube, че BTC китовете до голяма степен са останали встрани по време на последната рязка корекция, при която BTC ...
ЯНУ. 24, 2022 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, предрекъл дъното през 2018-та, споделя прогноза за Биткойн

Той вярва, че BTC ще отбележи нови върхове за всички времена тази година, въпреки низходящото си движение през последните два месеца.Псевдонимният крипто анализатор Smart Contracter казва на своите на...
ЯНУ. 24, 2022 01:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Да очакваме ли обрат на пазара?

В ново интервю за канала InvestAnswers в YouTube, Коуен казва, че нивото от $30,000 действа като основно ниво на цената за Биткойн.“Ясно е, че $30,000 също са голяма площ. Не искам да кажа, че непреме...
ЯНУ. 23, 2022 15:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн падна до $34,000 - какво да очакваме?

Биткойн продължи скорошните загуби, тъй като прогнозите за спад до $33,000 и дори по-ниско изглежда ще станат реалност.По-ниският обем през уикенда е готов да осигури някои хаотични ходове, след като ...
ЯНУ. 22, 2022 20:29 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света