НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Хедж фонд милиардерът Бил Милър за Биткойн

ЮЛИ. 30, 2018 10:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Хедж фонд милиардерът Бил Милър за Биткойн

  • В момента има вълна от висококачествени мнения около криптовалутната екосистема. Мениджърите на фондове и институционалните инвеститори отново надигат глас за това, което смятат, че ще се случи с Биткойн, алткойн и екосистемата на блокчейн като цяло.


Вълнението от много потребители и лидери на общественото мнение очертава какво би могло да бъде друга значима ера в живота на криптовалутите и по-специално на флагманската криптовалута.

Биткойн става все по-малко рисковано


В интервю за Bloomberg, основателят и главен директор на Miller Value Partners, Бил Милър, даде положителна оценка на Биткойн, като го описва като "интересен технологичен експеримент", макар да смята, че повечето криптовалути са безполезни.

Биткойн, понастоящем се търгува около $ 8,000, фактор, който Милър идентифицира като значителен за стабилността и вярата в криптовалутата. Според него, за разлика от миналото, когато BTC се търгуваше около от $100, днес има по-малко паника в индустрията.

"Всеки ден, в който не се взриви или се нулира, или се премахва, повече пари се вливат в екосистемата", каза Милър.

С над 1600 криптовалути, които съществуват днес, Милър вярва, че голям брой от тях са практически безполезни и ненужни. Той потвърждава, че Биткойн е най-ценният от всички, следван от Етер. Въпреки това, той очертава някакъв подход за оценка на Биткойн, сравнявайки го с "жълтия метал", златото.

Биткойн е като злато


Милър отбелязва, че най-добрият начин да се мисли за Биткойн в този момент е като несъответстващ актив, подобен на златото. Другите потенциални мощности, които посочва, включват възможността да станат платежна система, жизнеспособна валута и вероятността централните банки по света да мислят за BTC като за друг потенциален актив. Това са фактори, които той отбелязва, че ще отворят пазара значително.

Въпреки всички анализи, които се провеждат в момента за Биткойн и цялата екосистема, спорът който ги заобикаля няма да изчезне в скоро време. Проблемите на регулирането, размерът на пазара, които са всички фактори, които отразяват характерната волатилност на пазара на крипто, не изглежда, че ще бъдат решени скоро.

Най-новото отричане от страна на ETF на приложението на братята Winklevoss, не изглежда, че прави нещо за да изглежда отрасъла по-добре. Въпреки това, когато се обмисля цялостното развитие на крипто, може да се каже, че потенциалните възнаграждения надхвърлят рисковете. Особено при сегашното състояние на пазара.

Според Милър, ключът към участието в пазара на Биткойн е правилното позициониране и оразмеряване на портфейла. Той обяснява, че с правилните инвестиционни изчисления, инвестирането в текущия пазар на Биткойн може да се разглежда като лотария с положителен край.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Какво не трябва да правите, когато цената на Биткойн пада

Ако традиционната търговия изисква изключителна дисциплина, крипто изисква изключителна умствената сила. Пазарът на криптовалути е по-волатилен от всеки друг. Едно от най-важните неща, които тряб...
СЕП. 20, 2021 19:30 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн китовете са изкупили над $8.8 милиарда в BTC от юли

Позовавайки се на данни от Glassnode, Уил Клементе каза на Антъни Помплиано, че въпреки продажбите от страна на китовете или организациите с поне 1,000 BTC през май, те са започнали “агресивно да купу...
СЕП. 20, 2021 16:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ветеран трейдър споделя прогнозата си за Биткойн (BTC)

В нова стратегическа сесия той прогнозира повторение на значителното рали на Биткойн от края на юли до началото на септември, където BTC скочи от $32,000 на $52,000.Въз основа на неговия индикатор за ...
СЕП. 20, 2021 08:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света