НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Хедж фонд милиардерът Бил Милър за Биткойн

ЮЛИ. 30, 2018 10:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Хедж фонд милиардерът Бил Милър за Биткойн

  • В момента има вълна от висококачествени мнения около криптовалутната екосистема. Мениджърите на фондове и институционалните инвеститори отново надигат глас за това, което смятат, че ще се случи с Биткойн, алткойн и екосистемата на блокчейн като цяло.


Вълнението от много потребители и лидери на общественото мнение очертава какво би могло да бъде друга значима ера в живота на криптовалутите и по-специално на флагманската криптовалута.

Биткойн става все по-малко рисковано


В интервю за Bloomberg, основателят и главен директор на Miller Value Partners, Бил Милър, даде положителна оценка на Биткойн, като го описва като "интересен технологичен експеримент", макар да смята, че повечето криптовалути са безполезни.

Биткойн, понастоящем се търгува около $ 8,000, фактор, който Милър идентифицира като значителен за стабилността и вярата в криптовалутата. Според него, за разлика от миналото, когато BTC се търгуваше около от $100, днес има по-малко паника в индустрията.

"Всеки ден, в който не се взриви или се нулира, или се премахва, повече пари се вливат в екосистемата", каза Милър.

С над 1600 криптовалути, които съществуват днес, Милър вярва, че голям брой от тях са практически безполезни и ненужни. Той потвърждава, че Биткойн е най-ценният от всички, следван от Етер. Въпреки това, той очертава някакъв подход за оценка на Биткойн, сравнявайки го с "жълтия метал", златото.

Биткойн е като злато


Милър отбелязва, че най-добрият начин да се мисли за Биткойн в този момент е като несъответстващ актив, подобен на златото. Другите потенциални мощности, които посочва, включват възможността да станат платежна система, жизнеспособна валута и вероятността централните банки по света да мислят за BTC като за друг потенциален актив. Това са фактори, които той отбелязва, че ще отворят пазара значително.

Въпреки всички анализи, които се провеждат в момента за Биткойн и цялата екосистема, спорът който ги заобикаля няма да изчезне в скоро време. Проблемите на регулирането, размерът на пазара, които са всички фактори, които отразяват характерната волатилност на пазара на крипто, не изглежда, че ще бъдат решени скоро.

Най-новото отричане от страна на ETF на приложението на братята Winklevoss, не изглежда, че прави нещо за да изглежда отрасъла по-добре. Въпреки това, когато се обмисля цялостното развитие на крипто, може да се каже, че потенциалните възнаграждения надхвърлят рисковете. Особено при сегашното състояние на пазара.

Според Милър, ключът към участието в пазара на Биткойн е правилното позициониране и оразмеряване на портфейла. Той обяснява, че с правилните инвестиционни изчисления, инвестирането в текущия пазар на Биткойн може да се разглежда като лотария с положителен край.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн може лесно да надмине $11,000 - дали мечките готвят капан?

Към момента на писане на статията криптовалутата се търгува около $10,726.  “В демонстрация на сила, Биткойн се задържа над $10,000 63 дни вече”, каза Дейвид Лифшитз, главен инвестиционен ди...
СЕП. 29, 2020 20:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн превъзхожда златото

В ново интервю с водещия на подкаста 'The Breakdown', Натаниел Уитмор, Пал казва, че Биткойн сега е топ резервен актив въпреки високите нива на волатилност.Що се отнася до активите, които са запас от ...
СЕП. 29, 2020 15:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

EY пуснаха нов инструмент за анализ на Биткойн транзакции

Новите решения Explorer и Visualizer стартират като част от продуктовия пакет EY Blockchain Analyzer. Според съобщение от 27-ми септември, бета версията вече е достъпна безплатно за физически лица.EY ...
СЕП. 29, 2020 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво се случва с Биткойн?

Обхватът, комбиниран със засилващите се опасения на различните медии за  оспорваните избори и редицата скандали, заформили се около изборите, може да намеква, че има промяна в сантимента, която би мог...
СЕП. 28, 2020 21:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света