НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Хедж фонд милиардерът Бил Милър за Биткойн

ЮЛИ. 30, 2018 10:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Хедж фонд милиардерът Бил Милър за Биткойн
 

  • В момента има вълна от висококачествени мнения около криптовалутната екосистема. Мениджърите на фондове и институционалните инвеститори отново надигат глас за това, което смятат, че ще се случи с Биткойн, алткойн и екосистемата на блокчейн като цяло.


Вълнението от много потребители и лидери на общественото мнение очертава какво би могло да бъде друга значима ера в живота на криптовалутите и по-специално на флагманската криптовалута.

Биткойн става все по-малко рисковано


В интервю за Bloomberg, основателят и главен директор на Miller Value Partners, Бил Милър, даде положителна оценка на Биткойн, като го описва като "интересен технологичен експеримент", макар да смята, че повечето криптовалути са безполезни.

Биткойн, понастоящем се търгува около $ 8,000, фактор, който Милър идентифицира като значителен за стабилността и вярата в криптовалутата. Според него, за разлика от миналото, когато BTC се търгуваше около от $100, днес има по-малко паника в индустрията.

"Всеки ден, в който не се взриви или се нулира, или се премахва, повече пари се вливат в екосистемата", каза Милър.

С над 1600 криптовалути, които съществуват днес, Милър вярва, че голям брой от тях са практически безполезни и ненужни. Той потвърждава, че Биткойн е най-ценният от всички, следван от Етер. Въпреки това, той очертава някакъв подход за оценка на Биткойн, сравнявайки го с "жълтия метал", златото.

Биткойн е като злато


Милър отбелязва, че най-добрият начин да се мисли за Биткойн в този момент е като несъответстващ актив, подобен на златото. Другите потенциални мощности, които посочва, включват възможността да станат платежна система, жизнеспособна валута и вероятността централните банки по света да мислят за BTC като за друг потенциален актив. Това са фактори, които той отбелязва, че ще отворят пазара значително.

Въпреки всички анализи, които се провеждат в момента за Биткойн и цялата екосистема, спорът който ги заобикаля няма да изчезне в скоро време. Проблемите на регулирането, размерът на пазара, които са всички фактори, които отразяват характерната волатилност на пазара на крипто, не изглежда, че ще бъдат решени скоро.

Най-новото отричане от страна на ETF на приложението на братята Winklevoss, не изглежда, че прави нещо за да изглежда отрасъла по-добре. Въпреки това, когато се обмисля цялостното развитие на крипто, може да се каже, че потенциалните възнаграждения надхвърлят рисковете. Особено при сегашното състояние на пазара.

Според Милър, ключът към участието в пазара на Биткойн е правилното позициониране и оразмеряване на портфейла. Той обяснява, че с правилните инвестиционни изчисления, инвестирането в текущия пазар на Биткойн може да се разглежда като лотария с положителен край.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Вижте кой направи Биткойн транзакция за $4,5 милиарда

Движението, което за първи път беше открито от автоматизирания Биткойн тракер Block Bot, изпрати 103,510 BTC в една транзакция срещу такса от нищожните $21.Ходът, който се случи в събота, е един от на...
МАР. 1, 2021 23:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Citibank: Биткойн може да се превърне в предпочитана валута за международна търговия

"Биткойн е в повратна точка"Анализаторите от Citi смятат, че Биткойн изглежда е достигнал "повратна точка“. Флагманската криптовалута може или да се превърне в предпочитано средство за обмен за междун...
МАР. 1, 2021 19:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Без спирка: MicroStrategy купиха Биткойн за още $15 милиона

Компанията, чийто главен изпълнителен директор Майкъл Сейлър е един от най-гласовитите привърженици на Биткойн, купи криптовалутата на средна цена от около $45,710 за всяка монета.MicroStrategy, най-г...
МАР. 1, 2021 16:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от Биткойн този март?

Цената на BTC отчете лек спад през уикенда, преди да отскочи отново над $47,000. Някои анализатори посочват, че повече миньори са започнали да продават, което е довело до последния спад. Макар че...
МАР. 1, 2021 15:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света