НАЧАЛО Блокчейн

Група разработчици на Tezos планират хард форк през септември тази година

ЮНИ. 20, 2019 08:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Група разработчици на Tezos планират хард форк през септември тази година

Tezos ще претърпи хард форк по-късно тази година след многобройни спорове сред управляващите фондацията.

 

Сегмент от разработчици планира да проведе хард форк от основния блокчейн на Tezos и да създаде криптовалута, наречена „Dune“.

 

Изпълнителният директор на Tezos, Шон Белчър,го нарече „изходна измама“. Идеята се ръководи от инвестиционния посредник Starchain Capital, който може би се опитва да възстанови загубите си. Белчър предостави доказателства по електронната поща, в случай че някой се съмнява в обвинението:

 

"Проекция:

 

Ниска: Ден 1 - форка улавя 5% от текущата пазарна капитализация на Tezos, което води до оценка от +$50 милиона

 

Средна: Ден 1 - форка улавя 20% от сегашната пазарна капитализация на Tezos, която води до оценка от +$200 милиона

 

Добра: Ден 1 - форка улавя 40% от сегашната пазарна капитализация на Tezos, което води до оценка от +$400 милиона"

 

Друга страна, която участва в хард форка, е OCamlPro

 

OCamlPro са отговорни за създаването на няколко проекта, свързани с Tezos, като блок търсачката например. Въпреки това се появи спор, след като OCamlPro не успя да завърши проекта си с отворен код, който има изискване за безвъзмездно финансиране от Tezos Foundation.

 

Хард форка, който е подкрепен от StarchainCapital и OCamlPro, е насрочен за септември 2019 година.

Tezos беше едно от най-вълнуващите първични предлагания на монети от 2017 година.

 

Проектът успя да събере $232 милиона, което е десет пъти повече, отколкото се очакваше. И все пак, през 2018-та инвеститорите подадоха четири колективни искове. В стремежа си да заобикалят регулациите,Tezos Foundation се опитаха да характеризират голяма част от своите най-големи инвеститори като „донори“.

 

Още през април 2018-та, писателят на тема криптовалути, Тийс Маас, написа новаторско резюме на скандалите, които сеслучват зад кулисите. Фондацията не само се сблъсква с вътрешен „преврат“ отчленовете на борда, но също така бива притисната от законова гледна точка.

 

Артър и Катлийн Брайтман създадоха Tezos Foundation през 2017 гoдина в Швейцария, но официално не са част от нея. Вместо това те управляват собствена компания, регистрирана в Делауер, наречена DynamicLedger Solution, Inc. (DLS). Мнозина обвиняват двойката, че са направили това, за да избегнат отговорността за ICO-то на Tezos.

Реакциятана пазара

 

През май 2017 година, съоснователят на Tezos -който е санкциониран от FINRA, заяви, че „почти сигурно ще има трудности в живота на Tezos. Dune ще бъде първата такава и пазарът като цяло реагиранегативно.

 

Tezos спадна с около 35% от средата на май нафона на противоречията.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Floki Inu започна прехода си към DAO

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г. Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана авт...
ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BlackRock подава заявление за блокчейн ETF

IShares Blockchain and Tech ETF проследява инвестиционните резултати от индекс, съставен от компании, участващи в „разработването, иновациите и използването на блокчейн и крипто технологии“ в САЩ и др...
ЯНУ. 24, 2022 09:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Polkadex се стреми да спечели парачейн слот на Polkadot

Проектът, базиран на Substrate, обяви кампания за групови заеми, която ще стартира този месец. Общността се насърчава да заема токени DOT на Polkadex, за да осигури достатъчно средства за успешна офер...
ЯНУ. 23, 2022 18:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето кои са основните конкуренти на Етериум

В нова АМА сесия, водещият на канала за финансово образование в YouTube InvestAnswers казва на своите 401,000 абонати, че не се съмнява, че Етериум остава доминантната сила, с която всички конкуренти ...
ЯНУ. 18, 2022 15:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света