НАЧАЛО Крипто Крими

Група момчета измъчвали свой приятел за крипто сметката му

НОЕ. 9, 2018 09:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Група момчета измъчвали свой приятел за крипто сметката му

Окръжният прокурор в Манхатън току-що е открил обезпокоителни кадри на трима млади мъже, които са били обвинени в кражба с взлом от втора степен за измъчване на приятеля си, който се оказва инвеститор на криптовалути.


Според съобщенията на Nypost, кадри от охранителни камери, наскоро намерени от полицейски служители, показаха, че Стивън Дорн 29, Дейвид Лейк 19, Крис Дейвид 25 и Стивън Орсо 25 са придружили своя приятел Никола Трулия в луксозния му апартамент на 7-ми септември и са го измъчвали за да получат достъп до личните му крипто подробности.

В документите на съда се посочва, че 25-годишният Стивън Орсо, син на богат рисков капиталист, е измъчвал Трулия, за да му се предоставят "данни за вход" за неговите крипто сметки, докато е държал главата му под вода във ваната, удряйки го в стомаха и разливайки горещ восък върху него ".

Виновните, за които е известно, че се хвалят с луксозния си начин на живот в социалните мрежи, са забелязани да напускат дома на Трулия, а Дейвид "е прикривал правоъгълен предмет под своята блуза, съвместима с преносим компютър".

Дали виновните са получили достъп до сметката на Tрулия остава неизвестно. На виновните обаче е предоставена временна гаранция до 14-ти март 2019 г., когато ще бъде взето решение за тяхната съдба.

Хората от поколение Y в крипто пространството са най-склонни към насилие и убийства на връстници. Убийството на 24-годишен норвежки крипто инвеститор също шокира пространство на криптовалутите в шок, който беше убит от известeн престъпник.

Жертвата, Хайки Бьорклунд, тамън е сключил огромна сделка с Биткойн и е възнамерявал да използва печалбите, за да се премести в собствения си апартамент, когато неговият убиец е влязъл през прозореца и го е намушкал повече от 20 пъти. Това се случва докато се е борил с убиеца, който е претърсил целия апартамент и изчезва с приходите. Макавели Линден, който е избягал от инцидента, е бил арестуван и понастоящем е изправен пред Норвежкия Върховен Съд.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Крипто Крими новини

Мениджър на крипто хедж фондове осъден на 7 години във федерален затвор

В изявление от 15-ти септември от Министерството на правосъдието на САЩ (DoJ) се съобщава, че окръжният съдия на САЩ Валери Капрони връчи на Син 90-месечна присъда за измама на инвеститорите в размер ...
СЕП. 16, 2021 15:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SEC предприема действия срещу компаниите на китайски милиардер

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) повдигна обвинение срещу три от компаниите на китайския милиардер Гуо Венги за първоначално предлагане на монети (ICO) и първоначално публично предлагане ...
СЕП. 15, 2021 08:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тази криптовалута се срина до $0 след хак на Avalanche

Zabu Finance разкри експлойта, като поиска помощ от Avalanche и популярните децентрализирани борси, хоствани от Avalanche, като Pangolin и Trader Joe:Портфейлът на екипът зад Zabu не е продал нит...
СЕП. 13, 2021 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Американец призна участието си в крипто измама за $30 милиона

Майкъл Акерман, жител на щата Охайо, може да лежи до 20 години в затвор след като се призна за виновен в измама, която той организирал през 2017 г. Крипто схемата е примамвала стотици инвеститори, деп...
СЕП. 10, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света