НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Grayscale изкупува Лайткойн с невероятни темпове

МАР. 2, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Grayscale изкупува Лайткойн с невероятни темпове

Мениджърът на криптофондове Grayscale Investments е купил по-голямата част от Лайткойна, добит миналия месец, показват данни от инструмента Bybt.

Понастоящем Grayscale притежава над 1,44 милиона LTC (248,33 милиона долара), което го прави третият по големина крипто холдинг на компанията след Биткойн и Етериум.

 

Фирмата е една от малкото услуги в САЩ, която позволява на акредитирани и институционални инвеститори да купуват криптовалути. Той предлага над девет крипто-базирани “тръста”, които са достъпни както като абонамент, така и като търгуем дял на извънборсовия пазар. И докато Grayscale Bitcoin Trust привлича най-големия капитал от инвеститори, Лайткойн изглежда привлича и свои собствени последователи.

 

Миньорите са произвели над 201,600 LTC през последните 28 дни. Но с увеличаването на предлагането, клиентите на Grayscale от взеха по-голямата част от новите монети. През последните 30 дни Лайткойн тръстът (LTCN) придоби 174,900 LTC. 

 

Според услугата за проследяване LitecoinBlockHalf, на всеки 2,5 минути се вижда един-единствен “блок” на Лайткойн, решен от майнери - или субекти, които харчат своите изчислителни ресурси, за да валидират транзакциите в замяна на награда. За да покрият разходите и да реализират печалба, миньорите продават по-голямата част от тези награди на свободния пазар.

 

Настоящите данни показват, че миньорите печелят над 12,5 Лайткойн като “награда”. Такива цифри означават, че се добиват над 300 LTC на час и 7,200 се добиват на ден - което означава, че през февруари са изкопани над 201,600 Лайткойн за 28 дни (или 216,000 за период от 30 дни).

 

Тъй като 174,900 LTC влизат в LTCN, цифрите означават, че фондът е закупил близо 80% от всички нови монети, добити през последния месец.

 

Междувременно скандалната “премия” на Grayscale показва, че търсенето за Лайткойн е изключително. Според проспекта на фирмата, всяка акция на LTCN съдържа само криптовалута на стойност $15,70, докато самата акция се търгува на свободния пазар на $304,99.

 

Това е премия от над 1,842.61%, която инвеститорите плащат за придобиване на експозиция към LTC чрез регулиран и сигурен фонд, без да се налага да управлявате частни ключове. Това е далеч над премията за всеки друг продукт на Grayscale.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Крипто Маниак МАР. 2, 2021 Kak да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо тези алткойни могат да претърпят подем

Според ново обявление има 25 крипто актива, които Grayscale обмисля за нови инвестиционни продукти, включително алткойните Cosmos (ATOM) и Fantom (FTM).“ ‘Активи под разглеждане’ изброява някои цифров...
ЯНУ. 27, 2022 11:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пет нови алткойна скочиха значително, след като бяха изброени от Coinbase

В ново съобщение борсата казва, че пет алткойна с ниска пазарна капитализация ще започнат да се търгуват на Coinbase Pro, след като бъдат изпълнени подходящи условия за ликвидност.Cryptex Finance е Ет...
ЯНУ. 26, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Stellar споделят вълнуващи планове за 2022 г.

Следователно в нея се заявява, че като част от стратегията си за 2022 г., Stellar Development Foundation (SDF), организация с нестопанска цел, разкрива своя ангажимент да подкрепя развитието на смарт ...
ЯНУ. 27, 2022 10:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна банка сподели алармиращо предупреждение за крипто пазарите

Те твърдят, че редица фактори могат да доведат до това, че цените на криптовалутите ще останат по-ниски в продължение на години.Според Business Insider анализаторите на UBS казаха в бележка до клиенти...
ЯНУ. 26, 2022 00:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света