НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Grayscale изкупува Лайткойн с невероятни темпове

МАР. 2, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Grayscale изкупува Лайткойн с невероятни темпове

Мениджърът на криптофондове Grayscale Investments е купил по-голямата част от Лайткойна, добит миналия месец, показват данни от инструмента Bybt.

 

Понастоящем Grayscale притежава над 1,44 милиона LTC (248,33 милиона долара), което го прави третият по големина крипто холдинг на компанията след Биткойн и Етериум.

 

Фирмата е една от малкото услуги в САЩ, която позволява на акредитирани и институционални инвеститори да купуват криптовалути. Той предлага над девет крипто-базирани “тръста”, които са достъпни както като абонамент, така и като търгуем дял на извънборсовия пазар. И докато Grayscale Bitcoin Trust привлича най-големия капитал от инвеститори, Лайткойн изглежда привлича и свои собствени последователи.

 

Миньорите са произвели над 201,600 LTC през последните 28 дни. Но с увеличаването на предлагането, клиентите на Grayscale от взеха по-голямата част от новите монети. През последните 30 дни Лайткойн тръстът (LTCN) придоби 174,900 LTC. 

 

Според услугата за проследяване LitecoinBlockHalf, на всеки 2,5 минути се вижда един-единствен “блок” на Лайткойн, решен от майнери - или субекти, които харчат своите изчислителни ресурси, за да валидират транзакциите в замяна на награда. За да покрият разходите и да реализират печалба, миньорите продават по-голямата част от тези награди на свободния пазар.

 

Настоящите данни показват, че миньорите печелят над 12,5 Лайткойн като “награда”. Такива цифри означават, че се добиват над 300 LTC на час и 7,200 се добиват на ден - което означава, че през февруари са изкопани над 201,600 Лайткойн за 28 дни (или 216,000 за период от 30 дни).

 

Тъй като 174,900 LTC влизат в LTCN, цифрите означават, че фондът е закупил близо 80% от всички нови монети, добити през последния месец.

 

Междувременно скандалната “премия” на Grayscale показва, че търсенето за Лайткойн е изключително. Според проспекта на фирмата, всяка акция на LTCN съдържа само криптовалута на стойност $15,70, докато самата акция се търгува на свободния пазар на $304,99.

 

Това е премия от над 1,842.61%, която инвеститорите плащат за придобиване на експозиция към LTC чрез регулиран и сигурен фонд, без да се налага да управлявате частни ключове. Това е далеч над премията за всеки друг продукт на Grayscale.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Крипто Маниак МАР. 2, 2021 Kak да печелим от дигиталното злато - криптовалута биткойн, подробно описание тук: WWW.RABOTAIDOHOD.SIMPLESITE.COM
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

BCH и DOGE се изстрелват - доминантността на Биткойн спада

По време на вчерашната търговска сесия цялата крипто пазарна капитализация дори надмина оценката на Apple (AAPL $2,258 трлн.). В петък обаче спадна малко под AAPL до около $2.14 трилиона, след като ре...
АПР. 16, 2021 22:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум с нов ATH и Берлин Upgrade е пуснат на Mainnet-а

Дългоочакваният ъпгрейд стартира в основната мрежа на ETH, събитие, което подхранва възходящите пазарни настроения в полза на цифровата валута. Надстройката стартира на блок номер 1224400 като този бл...
АПР. 16, 2021 17:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света