НАЧАЛО Други

Google Finance добавя раздел “крипто”

МАР. 1, 2021 09:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Google Finance добавя раздел “крипто”

Google Finance добави крипто цени към домейна finance.google.com.

 

Разделът, озаглавен “Крипто”, вече се появява в категорията “Сравнение на пазарите” заедно с конвенционалните фондови и валутни пазари. 

 

Разделът предоставя ключова информация за ценообразуването на различни криптовалути, включително Биткойн, Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш.

 

Родителят на Google, Alphabet, също притежава видео платформата YouTube - която постоянно дразни потребителите на крипто, като забранява образователно и новинарно съдържание, често привидно на случаен принцип. Cointelegraph и CoinDesk, двете най-големи публикации в крипто новинарското пространство, са били обект на суспендиране, което впоследствие се отменя, след като платформата за видео стрийминг потвърди, че не е в нарушение на условията на услугата.

 

Пазарът на криптовалути привлече вниманието на обществеността през последната година, тъй като институционалните инвеститори и корпорации започнаха да инвестират в класа активи. Участието им помогна за изстрелването на криптовалутната пазарна капитализация над 1 трилион долара през януари. Крипто пазарната капитализация в крайна сметка достигна връх над 1,7 трилиона долара през февруари, преди да се коригира. При сегашните стойности класът на цифровите активи е на стойност над 1,4 трилиона долара.

 

Както приемането на дребно, така и институционалният интерес нарастват бързо през последните три месеца. И тъй като големи компании като Tesla и Mastercard активно приемат криптовалути, необходимостта от по-ясно регулиране нараства, според комисаря по ценните книжа и борсите на САЩ Хестър Пиърс.

 

Призивите за по-ясни насоки за цифровите активи вероятно ще станат по-силни, тъй като бичият пазар се нагнетява. Междувременно, казва Пърс, новата администрация на Байдън може да даде нов поглед върху регулаторния аспект.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-старият магазин за вино в Америка ще приема плащания в Dogecoin (DOGE)

Според прессъобщението на Acker фирмата ще приеме Биткойн, Биткойн Кеш, Етериум, Dogecoin, PAX, Gemini Dollar и BUSD с помощта на криптопроцесора BitPay.Председателят на Acker Джон Капон каза следното...
АПР. 17, 2021 11:44 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Rothschild Investment Corp купува 250,000 акции от Етериум тръста на Grayscale

Базираната в Чикаго финансова институция Rothschild Investment Corp е придобила 265,302 акции в ETH тръста на Grayscale, според декларация от 15-ти април до Комисията по ценни книжа на САЩ (SEC).Фирма...
АПР. 16, 2021 20:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Немски програмист дарява $1,2 милиона от своя Биткойн за политическа партия

Според базирания в Хамбург вестник Die Zeit, Мориц Шмид, разработчик на софтуер от североизточния град Грайфсвалд, е изпратил 1 милион евро (около $1,2 милиона) на зелената партия в Германия, известна...
АПР. 17, 2021 10:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света