НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Goldman Sachs ще предлагат Етериум фючърси и опции

ЮНИ. 15, 2021 14:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Goldman Sachs ще предлагат Етериум фючърси и опции

Goldman Sachs планира да предлага фючърсни и опционни договори на Ethereum (ETH), според ръководителя на отдела за цифрови активи.

Мултинационалната инвестиционна банка - Goldman Sachs - даде повече информация за своите услуги свързани с криптовалути. Банката възнамерява да предлага както опции, така и фючърсни договори на втората по големина криптовалута на пазара - Етериум.


Bloomberg за първи път съобщи новината на 14-ти юни, като заяви, че фирмата има планове да предлага услуги не само свързани с Биткойн.


Матю Макдермот, ръководител на дигитални активи в Goldman Sachs, разкри новината. Той също така каза, че банката планира да улесни търговията чрез борсово търгувани книжа, които проследяват Биткойн.


Eтериум все още не предизвиква интерес за тези които не се интересуват от технологията на криптовалутата и много от тези хора и групи предпочитат да навлязат на пазара чрез утвърдени фирми като Goldman Sachs. 


Новосформираното крипто подразделение на компанията нарасна значително.


Институционалното приемане е тук, за да остане


Навлизането на компании като Goldman Sachs е силен индикатор за това накъде отива пазарът. Това не е единственият основен банков и институционален играч, който навлиза на пазара, като няколко други също се присъединиха през последните 12 месеца. 


Goldman наскоро подаде молба за Биткойн ETF пред SEC, ставайки една от многото компании, които го направиха. ETF е малко вероятно да бъде одобрен скоро, но този ход демонстрира накъде се движи пазарът. Сега големите играчи вярват в актива и се подготвят за него.


Междувременно JP Morgan Chase определят цена от $146,000 долара за BTC в дългосрочен план, въпреки че виждат възможен спад с около 50% от това ниво. Във всеки случай внезапният наплив на институционални играчи е чудесен признак за развитието на крипто пазара.


ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: MicroStrategy ще продаде акции за 1 милиард долара, за да купи Биткойн

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

250 милиона XRP бяха прехвърлени на Bitstamp

Междувременно Ripple продължава да изпраща XRP до платформата за търговия Huobi, за да поддържа ликвидността на монетата.250 милиона XRP в движениеПрез последните 15 часа екипът на Whale Alert е забел...
АВГ. 4, 2021 19:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Дали цената на Cardano ще се срине?

В сесия за въпроси Хоскинсън отхвърли техническия анализ, като предположи, че пазарите вече са твърде сложни, за да може да работи. Думите му дойдоха в отговор на Питър Бранд, който показа модел на гл...
АВГ. 4, 2021 11:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто китовете прехвърлят $374 милиона в Tether (USDT)

BTC се търгува на $38,280 към момента на публикуване, но в един момент скочи до максимум от $42,628 през уикенда, според CoinGecko.В неделя неизвестен портфейл изтегли USDT на стойност над $153.14 мил...
АВГ. 3, 2021 20:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и Етериум виждат значителен отлив на капитал

Инвестиционните продукти, които проследяват стойността на Cardano и XRP, отчитат незначителен приток от $1,1 милиона и $0,5 милиона, според данни, предоставени от CoinShares.Продуктите с множество акт...
АВГ. 3, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света