НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Goldman Sachs регистрират клиенти за своя продукт за Биткойн търговия

ОКТ. 31, 2018 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Goldman Sachs регистрират клиенти за своя продукт за Биткойн търговия

Инвестиционният банков гигант Goldman Sachs тихо започна да регистрира ограничен брой клиенти за своя продукт за Биткойн търговия, който тепърва ще бъде пуснат в продажба.


Позовавайки се на източник, запознат с въпроса, The Block съобщава, че 149-годишната банка, Broge Bracket, е добавила "малък брой клиенти", за да търгува активно с деривати, който не може да бъде доставен и е сравним с фючърсен договор, но не се търгува на борсата. Освен това, банката продължава да обмисля стартирането на попечителски услуги за криптовалути.

Източникът на публикацията също така противоречи на по-ранен доклад от друг крипто сайт, в който се твърди, че Goldman Sachs активно изследва създаването на Етериум продукт, който не може да се доставя.

Това щеше да бъде основен знак за одобрение за Етериум , както и за алткойновете като цяло, тъй като се стреми да постигне нивото на експозиция на Уолстрийт, което е започнало да се вижда през последните 12 месеца. Въпреки това, източникът каза, че банката не се стреми към създаването на Етериум дериват.

Понастоящем, Биткойн дериватите се предлагат на няколко регулирани търговски платформи в САЩ, включително борсите за опции CME и CBOE. И двете компании предлагат Биткойн фючърсни договори и всеки от тях е дал на инвеститорите основания да смятат, че ще разширят своите крипто предложения в бъдеще. CBOE, от своя страна, изрази категорично желанието си да остане лидер в пазара на криптовалутни деривати, докато CME стартира референтна ставка за цените на Етериум, но публичните изявления са по-малко от ентусиазиращи за крипто индустрията.


LedgerX, институционална платформа за крипто деривати, която понастоящем предлага набор от Биткойн продукти, според съобщенията се очаква да подкрепи и Етериум, след одобрение Commodity Futures Trading Commission (CFTC).


Междувременно Bakkt, крипто стартъп, създаден от собственика на Нюйоркската фондова борса (NYSE), се готви да пусне първия си фючърсен продукт, който е планиран да започне да се търгува на 12-и декември. За разлика от договорите на CME и CBOE , Биткойн продукта на Bakkt ще бъде физически уреден, което означава, че действителните Биткойн ще сменят притежателите си, когато договорите изтекат.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Бичият пазар не е приключил

До голяма степен това предполагаемо се дължи на очакванията, че наскоро изброеният борсово търгуван фонд на ProShares (ETF), обвързан с фючърсите на криптовалутата, ще внесе повече пари на пазара.Подо...
ОКТ. 22, 2021 18:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да отоплява домове в Канада догодина

Със скорошно съобщение беше постигнато споразумение за това между канадската технологична компания MintGreen и Lonsdale Energy Corporation (LEC).Общинската корпорация в момента отоплява 100 сгради, съ...
ОКТ. 22, 2021 15:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн се срина до $8,200 на Binance.US

Това е умопомрачителна загуба на стойност от 87%. Криптовалутата изтри тези загуби в рамките на една минута.Биткойн претърпя жестока корекция в четвъртък, но само на Binance.US. По-специално, борсата ...
ОКТ. 22, 2021 11:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е предпочитан пред златото - Пол Тюдор Джоунс

Хедж фонд мениджърът и милиардер Пол Тюдор Джоунс смята, че Биткойн печели надпреварата срещу златото, според интервю в сряда за CNBC.Водещият Андрю Рос Соркин напомни на американския инвеститор - чия...
ОКТ. 22, 2021 10:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света