НАЧАЛО Други

Goldman Sachs и JPMorgan инвестират в блокчейн стартъпа Axoni

АВГ. 15, 2018 08:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Goldman Sachs и JPMorgan инвестират в блокчейн стартъпа Axoni

Блокчейн стартъпът Axoni, който е завърши инвестиционен кръг за $ 32 милиона Series B финансиране, воден от Goldman Sachs и Nyca Partners.


Също така участваха в срещата Andreessen Horowitz, Citi, JP Morgan, Wells Fargo, Y Combinator и Digital Currency Group. Кръгът повиши общото финансиране на Axoni за рисков капитал до над $55 милиона до момента, според фирмата.

Базираната в Ню Йорк компания обяви, че планират да използват средствата, за да продължат да развиват, както своята технология за синхронизация на данни, така и техния съвместим с етер, интелигентен език за договаряне, AxLang, както и да увеличат броя на продуктите, свързани с неговата одитируема разпределена база данни, наречена AxCore.

Грег Швей, изпълнителен директор на Axoni, добави в изявление, че фирмата ще се стреми да разшири броя на предприятията, които използват DLT технологията.

"Приемането на DLT протоколите на капиталовите пазари наподобява първите дни на приемане на TCP / IP за разпределени корпоративни приложения", коментира С. Томас Ричардсън, ръководител на структурата на пазара и електронните търговски услуги в Wells Fargo Securities.

Axoni спечели $ 18 милиона в Series A кръгът, воден от Wells Fargo в края на 2016 г., като инвеститори като Goldman Sachs, JP Morgan и Andreessen Horowitz също участваха в това финансиране. Фирмата разкри, че по-късно Citi е предоставила неразкрита сума през май 2017 г.

JPMorgan и Goldman Sachs взеха участие в изпитание на DLT система в края на 2017 г., която използва платформа Axor на Axoni. Съвсем наскоро Axoni се обедини с Clearmatics, за да издаде договор за деривати върху един блокчейн и да го уреди на друг - крайъгълен камък в оперативната съвместимост.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Илон Мъск струва 861 милиарда Dogecoin (DOGE)

Докато Илон Мъск се надява тези пари да са достатъчни, за да стигнем до Марс, някои от DOGE общността мечтаят меме криптовалутата да стане валутата на червената планета в бъдеще.Илон Мъск е на стойнос...
ОКТ. 16, 2021 17:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Steam забраняват блокчейн игрите и NFT

Steam, популярна услуга за дигитално разпространение на видеоигри, управлявана от Valve, се насочи към това да изчисти всички игри, които включват незаменими токени (NFT) или криптовалути, съобщава NM...
ОКТ. 16, 2021 21:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света