НАЧАЛО Биткойн Алткойни

GMO потвърди пускането на подкрепената от йена стабилна монета

ФЕВ. 14, 2019 17:58 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 GMO потвърди пускането на подкрепената от йена стабилна монета

GMO Internet потвърди, че планира да пусне своята подкрепена от йена стабилна монета, GYEN, тази година.


Новината бе разкрита в презентация за пред инвеститорите, след като компанията публикува финансови резултати за фискалната година, завършваща на 31-ви декември 2018 година.

Основателят и главен изпълнителен директор на фирмата, Масатоши Кумагаи, както и главният финансов директор Масаши Ясуда, отговaряха на въпроси от присъстващите. На въпрос за обявения стабилен токен на фирмата, един от изпълнителните директори отговори:


Що се отнася до плана за стартиране на GYEN, както беше обявено миналата година, планираме да го пуснем в чужбина тази година.

От компанията също така разкриха, че фирмата създаде дъщерно дружество, както и назначи лице, отговорно за операциите свързани с GYEN. Компанията отбеляза, че ще може да обяви къде ще бъде издадена монетата скоро.

По време на презентацията, изпълнителите от GMO също съобщиха на присъстващите, че фирмата затвори един от своите обекти за крипто добив в Северна Европа и че преместването на друг обект се очаква да приключи до края на 2019. Докато новото местоположение се запазва поверително, от компанията заявиха, че местните разходи за електроенергия“ са по-малко от половината от тези в Северна Европа, което е 7-8 цента за kWh“. Акцентирано бе, че се очаква преместването да има ефект върху представянето на компанията през лятото.Както се посочва в отчета за приходите на GMO за миналата година, през последното тримесечие на 2018, фирмата отчита 2,3 милиарда йени (около $ 20,8 милиона) в приходи от криптовалути.


Крипто приходите на компанията от това тримесечие са с 12% по-ниски от тези, отчетени за третото тримесечие на 2018 и с близо 14% по-ниски от приходите, отчетени за второто тримесечие на съшата година.

Сумата, спечелена от компанията чрез крипто дейност през четвъртото тримесечие на 2018 е с около 73% по-висока от отчетените 635 милиона йени (около $ 5,7 милиона), през първото тримесечие на 2018 година.

Докладът за финансовите резултати на GMO сочи, че печалбата, която се дължи на собствениците на компанията-майка за 2018 е 20,7 милиарда йени на червено (около $ 187 милиона в загуби). През 2017 година се отчитат $ 8 милиарда печалба.

Причината за това представяне, според документа, се дължи на "извънредната загуба от 35,385 милиона йени, свързана с преструктурирането на бизнеса с крипто добива."


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света