НАЧАЛО Други

Глобален медиен блокчейн алианс в Хонг Конг

ЮЛИ. 21, 2018 13:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Глобален медиен блокчейн алианс в Хонг Конг

Глобалният Медиен Блокчейн Алианс е учреден в Хонконг, за да създаде "здравословна среда за общественото мнение" за блокчейн индустрията, съобщи Тайванския вестник China Times на 20-ти юли.


На срещата на Global Media Blockchain, проведена в Хонконг на 19-ти юли, Global Media Blockchain Alliance пусна своята "Хонг Конг инициатива". В него те подчертаха уникалната роля на медиите за предоставяне на висококачествена информация за блокчейн индустрията на обществеността, съобщава People's Daily.

Глобалният Медиен Блокчейн Алианс е създаден от асоциация на повече от 100 от водещите медии, според China Times. Алиансът планира да предостави механизъм за открит членски внос за новите медии, изграден също така и върху блокчейн.

Блокчейн технологията ще доведе до нови социални промени, каза Дин Лаибин, генерален секретар на Алианса. People's Daily съобщават, че той казва, че медиите трябва да изпълняват изцяло ролята си, като се възползват от стойността на браншовата индустрия, отблъскват измамите и допринасят за дългосрочния успех на индустрията.

Хонг Конг продължава да прави стъпки към превръщането си в световен лидер в развитието на блокчейн технологията.

В сряда тази седмица бе съобщено, че Китай ще ръководи международна научноизследователска група, фокусирана върху стандартизацията на интернет на нещата (IoT) и блокчейн технологията. Тази група е създадена от Международната организация по стандартизация (ISO) и Международната електротехническа комисия (IEC).

Паричният орган на Хонг Конг планира да стартира своя собствена платформа за търговско финансиране през август тази година.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света