НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Glassnode споделя предупреждение за Биткойн търговците

НОЕ. 25, 2021 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Glassnode споделя предупреждение за Биткойн търговците

Значителна част от предлагането на Биткойн е продадено на по-висока цена, отколкото BTC се търгува в момента, което може да бъде мечи индикатор за най-големия дигитален актив според фирмата за крипто анализи Glassnode.

BTC се търгува на $57,600 към момента на писане и е надолу с около 4.5% спрямо цената преди седмица. Криптовалутата също е с близо 17% под рекордната си стойност от $69,044, който достигна преди около две седмици.


Glassnode отбеляза, че 15% от предлагането на Биткойн имат база на разходите във веригата, по-голяма от $57,000, което фирмата твърди, че е потенциално мечи индикатор.


“[Когато] 15% от предлагането е под вода исторически това е достатъчно, за да се създаде рефлексивен спад, ако цената не може да възстанови по-високи нива в разумен срок.”

Image


Не Пропускай: Този конкурент на Етериум е добре позициониран - Раул Пал

Фирмата също така анализира неизразходваната продукция на транзакциите (UTXO) за разпределение на реализираните цени (UPRD).


“Разпределение на реализираната цена на UTXO (URPD) показва на кои цени е създаден текущият набор от Биткойн UTXO, т.е. всяка лента показва количеството съществуващи BTC, които последно са се преместили в рамките на този определен ценови сегмент. 

Има различни клъстери от монети от ключови нива през 2021 г., като най-големият е 1.9 милиона BTC, преместени между $60k и $68k.


Това предлагане може да осигури съпротива през следващите седмици, ако притежателите под вода решат да намалят загубите си.”

Image

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света