НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Гигантът за сателитна телевизия DISH Network вече приема Биткойн Кеш

АВГ. 10, 2018 22:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Гигантът за сателитна телевизия DISH Network вече приема Биткойн Кеш

Биткойн Кеш e потвърден като втората опция за плащане чрез криптовалути от доставчика на платена телевизия, DISH.

 


Както се съобщава на уебсайта на компанията, в допълнение към Биткойн, който беше приет през 2014 г. като платежна система, абонатите вече могат да плащат за услуги, използвайки Биткойн Кеш.

От 1980 г. DISH Network Corporation е изиграла важна роля в развитието на платената телевизия. Компанията предоставя услуги на милиони клиенти по целия свят чрез своите многобройни филиали. Услугите включват сателитна телевизия DISH и стрийминг услуги Sling TV. Компанията също така оперира с национална работна сила за инсталиране в дома и рекламни решения, сред други услуги.


Поддържане гъвкавостта на марката


Приемането на Биткойн Кеш от DISH се случва във време, когато компанията също мигрира към BitPay като нов блокчейн процесор за крипто плащания за клиенти.

Джон Суиринга, изпълнителен вицепрезидент и главен оперативен директор на DISH, отбелязва, че добавянето на Биткойн Кеш като платежна система има за цел да обслужва клиенти, които са възприели нов начин на правене на бизнес.

Имаме постоянен обем клиенти, които плащат с криптовалута всеки месец, а BitPay ще ни позволи да продължим да предлагаме по-голям избор и удобство на нашите клиенти.

BitPay е компанията пионер в областта на обработката на плащания с Биткойн и блокчейн. С офиси в Северна Америка, Европа и Южна Америка, компанията е учредена и в трансграничните плащания и позволява на потребителите да управляват цифрови активи с портфейла BitPay.

Активиране на безпроблемен преход


За да платите с BTC или BCC, еднократното плащане се изпълнява от клиент на DISH чрез уеб сайта или DVH, дистрибутора на DISH. При изпращане на точната сума за плащане в BTC или BCC, BitPay незабавно обменя средствата в щатски долари, като по този начин се избягва рискът от променливост, обикновено свързана с транзакции с крипто.


Присъединете се към нашата Telegram група
Според Сони Синг, главен търговски директор на BitPay, целта на неговата компания е да предложи на DISH Network безпроблемен преход, който ще позволи на всички клиенти, които в момента използват BTC за плащане, да имат допълнителна възможност да плащат с BCC.

Синг отбелязва, че криптовалутите са все по-популярен начин клиентите да извършват покупки и да плащат за онлайн услуги, тъй като намаляват измамите с кредитни карти и са по-евтини за търговците.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето кои криптовалути може да направят 100x скок, според Altcoin Daily (видео)

В ново видео YouTube инфлуенсърите и крипто анализатори казват на своите 656,000 абонати, че платформата за анализ на данни Messari може да предоставя на търговците възможността да разберат кои монети...
АПР. 20, 2021 14:36 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Голям онлайн търговец ще приема Dogecoin плащания

Андрю Чой, старши бранд мениджър на Newegg, каза: Вълнението и инерцията около криптовалутата са неоспорими, а скорошният скок на стойността на Dogecoin подчертава необходимостта да се улесни кли...
АПР. 20, 2021 08:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Cardano предрича срив на Dogecoin (DOGE)

Във видеоклип, озаглавен "Doge Bubble Edition“, публикуван на канала му в YouTube на 16-ти април, Хоскинсън каза:DOGE винаги е бил за нашата индустрия нещо като вътрешна шега, домашен любимец, безгриж...
АПР. 19, 2021 17:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase обмислят да добавят 100 нови криптовалути

Гейминг токена ENJ и родния актив на Cardano ADA отбелязаха значително увеличение на цените след включването им в платформата за търговия на базираната в Сан Франциско фирма. ENJ скочи с 65% и ADA с 2...
АПР. 19, 2021 13:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света