НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Гигантът за сателитна телевизия DISH Network вече приема Биткойн Кеш

АВГ. 10, 2018 22:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Гигантът за сателитна телевизия DISH Network вече приема Биткойн Кеш

Биткойн Кеш e потвърден като втората опция за плащане чрез криптовалути от доставчика на платена телевизия, DISH.

 


Както се съобщава на уебсайта на компанията, в допълнение към Биткойн, който беше приет през 2014 г. като платежна система, абонатите вече могат да плащат за услуги, използвайки Биткойн Кеш.

От 1980 г. DISH Network Corporation е изиграла важна роля в развитието на платената телевизия. Компанията предоставя услуги на милиони клиенти по целия свят чрез своите многобройни филиали. Услугите включват сателитна телевизия DISH и стрийминг услуги Sling TV. Компанията също така оперира с национална работна сила за инсталиране в дома и рекламни решения, сред други услуги.


Поддържане гъвкавостта на марката


Приемането на Биткойн Кеш от DISH се случва във време, когато компанията също мигрира към BitPay като нов блокчейн процесор за крипто плащания за клиенти.

Джон Суиринга, изпълнителен вицепрезидент и главен оперативен директор на DISH, отбелязва, че добавянето на Биткойн Кеш като платежна система има за цел да обслужва клиенти, които са възприели нов начин на правене на бизнес.

Имаме постоянен обем клиенти, които плащат с криптовалута всеки месец, а BitPay ще ни позволи да продължим да предлагаме по-голям избор и удобство на нашите клиенти.

BitPay е компанията пионер в областта на обработката на плащания с Биткойн и блокчейн. С офиси в Северна Америка, Европа и Южна Америка, компанията е учредена и в трансграничните плащания и позволява на потребителите да управляват цифрови активи с портфейла BitPay.

Активиране на безпроблемен преход


За да платите с BTC или BCC, еднократното плащане се изпълнява от клиент на DISH чрез уеб сайта или DVH, дистрибутора на DISH. При изпращане на точната сума за плащане в BTC или BCC, BitPay незабавно обменя средствата в щатски долари, като по този начин се избягва рискът от променливост, обикновено свързана с транзакции с крипто.


Присъединете се към нашата Telegram група
Според Сони Синг, главен търговски директор на BitPay, целта на неговата компания е да предложи на DISH Network безпроблемен преход, който ще позволи на всички клиенти, които в момента използват BTC за плащане, да имат допълнителна възможност да плащат с BCC.

Синг отбелязва, че криптовалутите са все по-популярен начин клиентите да извършват покупки и да плащат за онлайн услуги, тъй като намаляват измамите с кредитни карти и са по-евтини за търговците.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Нов крипто актив отчете невероятен ръст от 2,278% за по-малко от месец

SynLev (SYN) е DeFi актив, изграден върху блокчейна на Етериум и разчита на Chainlink оракули за получаване на външни данни. Според бялата книга на крипто актива, той има за цел да осигури децентрализ...
НОЕ. 29, 2020 17:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пазарната капитализация на Tether расте с рекордни темпове

Паоло Ардоино, който служи като технически директор на Bitfinex и Tether, написа в Twitter в четвъртък, че предлагането на USDT се е увеличило с 1 милиард за девет дни, отбелязвайки второто най-бързо ...
НОЕ. 28, 2020 19:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Предстоят масивни печалби на алткойн пазара

В нов туит, Сондърс подчерта, че сривът на XRP до $0,46 не означава, че алткойн сезонът е приключил. “Кръв по улиците. Невероятно. XRP е възстановил 61,8% от чудовищното движение, което направи н...
НОЕ. 28, 2020 17:26 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Броят Етериум портфейли с над 10,000 монети удари рекорд

Te създават портфейли за съхранение на криптовалутите си сега, когато Етериум е във възход, въпреки че имаше корекция от двадесет процента. Glassnode отчете нарастване на броя на ETH портфейлите ...
НОЕ. 28, 2020 15:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света