НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Гигантът за сателитна телевизия DISH Network вече приема Биткойн Кеш

АВГ. 10, 2018 22:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Гигантът за сателитна телевизия DISH Network вече приема Биткойн Кеш

Биткойн Кеш e потвърден като втората опция за плащане чрез криптовалути от доставчика на платена телевизия, DISH.


Както се съобщава на уебсайта на компанията, в допълнение към Биткойн, който беше приет през 2014 г. като платежна система, абонатите вече могат да плащат за услуги, използвайки Биткойн Кеш.

От 1980 г. DISH Network Corporation е изиграла важна роля в развитието на платената телевизия. Компанията предоставя услуги на милиони клиенти по целия свят чрез своите многобройни филиали. Услугите включват сателитна телевизия DISH и стрийминг услуги Sling TV. Компанията също така оперира с национална работна сила за инсталиране в дома и рекламни решения, сред други услуги.


Поддържане гъвкавостта на марката


Приемането на Биткойн Кеш от DISH се случва във време, когато компанията също мигрира към BitPay като нов блокчейн процесор за крипто плащания за клиенти.

Джон Суиринга, изпълнителен вицепрезидент и главен оперативен директор на DISH, отбелязва, че добавянето на Биткойн Кеш като платежна система има за цел да обслужва клиенти, които са възприели нов начин на правене на бизнес.

Имаме постоянен обем клиенти, които плащат с криптовалута всеки месец, а BitPay ще ни позволи да продължим да предлагаме по-голям избор и удобство на нашите клиенти.

BitPay е компанията пионер в областта на обработката на плащания с Биткойн и блокчейн. С офиси в Северна Америка, Европа и Южна Америка, компанията е учредена и в трансграничните плащания и позволява на потребителите да управляват цифрови активи с портфейла BitPay.

Активиране на безпроблемен преход


За да платите с BTC или BCC, еднократното плащане се изпълнява от клиент на DISH чрез уеб сайта или DVH, дистрибутора на DISH. При изпращане на точната сума за плащане в BTC или BCC, BitPay незабавно обменя средствата в щатски долари, като по този начин се избягва рискът от променливост, обикновено свързана с транзакции с крипто.


Присъединете се към нашата Telegram група
Според Сони Синг, главен търговски директор на BitPay, целта на неговата компания е да предложи на DISH Network безпроблемен преход, който ще позволи на всички клиенти, които в момента използват BTC за плащане, да имат допълнителна възможност да плащат с BCC.

Синг отбелязва, че криптовалутите са все по-популярен начин клиентите да извършват покупки и да плащат за онлайн услуги, тъй като намаляват измамите с кредитни карти и са по-евтини за търговците.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този алткойн се покачва след листинг на Coinbase

Adventure Gold (AGLD), който е родният крипто актив на Loot Project, който сега е листнат в Coinbase Pro.Проектът пусна незаменими токени “Loot Bag” (NFT), които по същество представляват текстови фай...
СЕП. 21, 2021 22:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Dogecoin милионерът' загуби половин милион долара

Някои статистики за загуби от DogecoinКонтесото написа в Twitter, че тъй като мнозина го упрекват, че е показал портфолиото си само когато DOGE е нагоре, той е готов да демонстрира и загубите си от кр...
СЕП. 21, 2021 18:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

XRP е ценна книга, според известният трейдър Питър Бранд

Като се има предвид това, регулаторната несигурност, свързана с криптовалутата, създадена от Ripple, няма да попречи на търговеца ветеран да я притежава "при правилните обстоятелства".Бранд, дългогоди...
СЕП. 21, 2021 14:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света