НАЧАЛО Други

GG World Lotteries и как ще има повече прозрачност при лотариите

НОЕ. 28, 2018 22:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 GG World Lotteries и как ще има повече прозрачност при лотариите

Съществуващото състояние на лотарийната индустрия е далеч от това, което би могло да бъде.

Липсата на прозрачност, остарелите технологии и отчаяната нужда от трансформация са някои от основните характеристики на тази сфера. GG World Lottery възнамеряват да промени всичко това, като предоставят напълно онлайн, регулирани от правителството и прозрачни, национални лотарии в целия свят.


Къде сме и накъде сме се запътили


Само през 2017 г. се наблюдава увеличение от $273 милиарда, генерирани от продажбите на билети в индустрията на глобалната лотария. Това несъмнено е огромен пазар.

Резултат с изображение за lottery

Самата индустрия обаче е разкъсвана от редица монументални проблеми. Самите лотарии се борят да приемат нови технологии и да използват ефективни, модерни пазарни стратегии. Нещо повече, много от тях се управляват от правителства, което показва, че индустрията също е по-скоро монополизирана. Повечето лотарии нямат прозрачност, което кара потребителите да се усъмнят в цялата индустрия.

GG World Lotteries възнамеряват да трансформират всичко описано по-горе, като създадат лотарии, базирани на блокчейн, изцяло онлайн и регулирани от правителството, които са напълно прозрачни, сигурни и мобилни.


Привличане на прозрачност към глобалните и националните лотарии


Използвайки неограничения потенциал на нововъзникващите технологии, GG World Lotteries поставя акцента върху доверието и прозрачността на потребителите.

Проектът ще използва блокчейн технология, която ще гарантира справедливостта на тегленията, както и прозрачността на целия процес. Той ще реализира първия от вида True Random Number Generator (TRNG). За разлика от други лотарии, които използват генератори с псевдо-произволни числа, GG World Lotteries използва технология, която гарантира, че числата се извличат изцяло случайно, въз основа на принципа на квантовата физика за естествената случайност на света.Резултат с изображение за lottery

Системата ще бъде следена отблизо и сертифицирана от водещ орган, когато става дума за сертифициране на хазартни игри - Gaming Laboratories International. Това не само ще осигури допълнителен слой прозрачност, но и ще гарантира надеждността на лотарийте.


Центрирано около потребителя


GG World Lottery поставя потребителя на първо място, като се уверяват, че предпочитанията му са правилно обслужени. Екипът зад проекта, подкрепен от дългогодишния опит в тази област, разбира, че мобилните устройства в крайна сметка ще заменят остарелия лотариен хардуер, който включва дозатори за билети, скенери, билети, монитори, терминали и други.

Като такъв, проектът възприема доста съвременен подход, за да остане уместен и да обхване по-широка аудитория от потребители.

Освен това, всеки притежател на токени ще има право на тримесечен платен приход от целия жизнен цикъл, въз основа на общия брой на токените, които държи. Потребителите ще могат да получават дивиденти въз основа на всяка Джакпот печалба.

Проектът понастоящем се изпълнява с частна предпродажба, а ICO е насрочено за 30-ти ноември.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света