НАЧАЛО Други

Gemini наема бивш уол Стрийт COO за управление на операциите

ОКТ. 12, 2018 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Gemini наема бивш уол Стрийт COO за управление на операциите

Като бивш оперативен директор на Wall Street, Джанин ще донесе повече от десетилетие опит в компанията, която е собственост на крипто инвестиционното дуо Камерън и Тайлър Уинкълвос.

Gemini обяви пристигането на Джанин Хайтауър-Селито, която се присъединява към екипа като управляващ директор, отговарящ за операциите.


В Medium публикация, пусната от съоснователя Камерън, беше разкрито, че Хайтауър-Селито ще положи усилия за изграждането на новия Gemini Marketplace, както и на новия екип за обслужване на клиенти.

В съобщението Уинкълвос заяви, че новото наемане идва като част от усилията за изграждане на висококласен пазар и екип на клиентските услуги, който да отговаря на нуждите на корпоративните клиенти. Този екип ще допълни и усилията на настоящия екип от клиенти.

Според Уинкълвос, профилът и опитът на Хайтауър-Селито ще бъдат ключови за изграждането на визията на компанията за своя екип за пазарни и клиентски услуги, което ще му позволи "да продължи да предлага най-добрата възможна платформа".

Преди да се присъедини към Gemini, Джанин беше главен оперативен директор на Международната борса за ценни книжа (ISE), компания, в която се присъедини от самото начало и помогна да се превърне в гигантска борса преди придобиването й от NASDAQ. Тя заемаше различни длъжности в ISE в продължение на тринадесет години, сред които са управление на продукти, развитие на бизнеса и управление на взаимоотношенията.

Говорейки за Хайтауър-Селито, Уинкълвос каза:

Разрастването на тръст компания в Ню Йорк в една от най-бързо развиващите се индустрии в света носи уникални предизвикателства - предизвикателства, които дълбоката история на Джанин в пазари и водещи оперативни екипи с високи постижения ще ни помогне да се ориентираме, докато плаваме в космическия кораб Gemini към луната.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Робърт Кийосаки коментира мерките срещу крипто на Китай

Известният инвеститор в недвижими имоти и автор на книгата “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки се насочи към Twitter, за да сподели каква според него е причината, поради която Китай обяви нова ...
СЕП. 25, 2021 12:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от притежателите на крипто търсят одобрение от известни личности, според проучване

Според проучване на Morning Consultant сред 2,200 възрастни в Съединените щати, 45% от анкетираните, които държат криптовалути, посочват, че е вероятно да търсят експозиция към дигитален актив, ако то...
СЕП. 25, 2021 21:11 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Джо Байдън номинира сериозен критик на криптовалутите като банков регулатор

Администрацията на Байдън възнамерява да номинира професора от университета Корнел Сауле Омарова за следващия "контролер на валутата" (OCC), съобщи Bloomberg в сряда. За първи път се заговори, че адми...
СЕП. 25, 2021 13:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Внучката на Уорън Бъфет е привърженик на Етериум и NFT

Внучката на легендарния бизнес магнат казва, че Етериум (ETH) е валутата на NFT пространството, докато конкурентите като Cardano и Solana се опитват да оспорят господството на Етериум в сектора.Бъфет ...
СЕП. 25, 2021 16:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света