НАЧАЛО Други

Gemini наема бивш уол Стрийт COO за управление на операциите

ОКТ. 12, 2018 20:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Gemini наема бивш уол Стрийт COO за управление на операциите

Като бивш оперативен директор на Wall Street, Джанин ще донесе повече от десетилетие опит в компанията, която е собственост на крипто инвестиционното дуо Камерън и Тайлър Уинкълвос.

Gemini обяви пристигането на Джанин Хайтауър-Селито, която се присъединява към екипа като управляващ директор, отговарящ за операциите.


В Medium публикация, пусната от съоснователя Камерън, беше разкрито, че Хайтауър-Селито ще положи усилия за изграждането на новия Gemini Marketplace, както и на новия екип за обслужване на клиенти.

В съобщението Уинкълвос заяви, че новото наемане идва като част от усилията за изграждане на висококласен пазар и екип на клиентските услуги, който да отговаря на нуждите на корпоративните клиенти. Този екип ще допълни и усилията на настоящия екип от клиенти.

Според Уинкълвос, профилът и опитът на Хайтауър-Селито ще бъдат ключови за изграждането на визията на компанията за своя екип за пазарни и клиентски услуги, което ще му позволи "да продължи да предлага най-добрата възможна платформа".

Преди да се присъедини към Gemini, Джанин беше главен оперативен директор на Международната борса за ценни книжа (ISE), компания, в която се присъедини от самото начало и помогна да се превърне в гигантска борса преди придобиването й от NASDAQ. Тя заемаше различни длъжности в ISE в продължение на тринадесет години, сред които са управление на продукти, развитие на бизнеса и управление на взаимоотношенията.

Говорейки за Хайтауър-Селито, Уинкълвос каза:

Разрастването на тръст компания в Ню Йорк в една от най-бързо развиващите се индустрии в света носи уникални предизвикателства - предизвикателства, които дълбоката история на Джанин в пазари и водещи оперативни екипи с високи постижения ще ни помогне да се ориентираме, докато плаваме в космическия кораб Gemini към луната.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

България проучва възможности за крипто плащания

Василев заяви, че продължават разговорите с играчите на крипто индустрията, както и с централната банка. Министърът, който отказа да даде повече подробности, затвори вратата за възможността страната д...
ЯНУ. 24, 2022 22:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Twitter стартира проверка на NFT профилни снимки

Разбира се, може да “притежавате” тази анимационна маймуна в снимката на вашия профил, в смисъл, че токенът е прикрепен към вашия Етериум адрес в леджъра – но какво пречи на някой просто да щракне с д...
ЯНУ. 24, 2022 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Google Pay наема бивш изпълнителен директор на PayPal за разширяване на крипто услугите

Според Bloomberg, Google Pay, един от водещите цифрови портфейли за плащания, е наел бившия изпълнителен директор на Paypal Арнолд Голдбърг, в опит да разшири и ускори своите крипто операции.Google на...
ЯНУ. 24, 2022 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Майкъл Новограц предложи облог за $1 милион на Биткойн критика Питър Шиф

Новограц предложи на най-знаменитият Биткойн критик облог за $1 милион спрямо често повтаряното предсказание на Шиф, че пазарът на криптовалути ще се срине.Крипто магнатът залага, че Биткойн ще се тър...
ЯНУ. 23, 2022 21:47 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света