НАЧАЛО Други

Galaxy Digital стартира търговия с крипто-опции

ЮНИ. 24, 2019 16:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Galaxy Digital стартира търговия с крипто-опции

Крипто Инвестиционната банка - Galaxy Digital на Mike Novogratz разширява услугите си, за да предложи търговия с крипто-опции.

Според доклада, новата инициатива на Galaxy Digital е направена в отговор на нарастващото търсене от институционалните инвеститори, с цел  да се хеджира високата волатилност, която е традиционна за крипто активите.

Опциите на биткойн (BTC) са вид крипто деривати, които са широко разпространен метод за извличане на печалба от силно волативен пазар, чрез стратегическо хеджиране на рискове като намаляване на портфейлните рискове и на свой ред загуби от търговия. Подобно на традиционните финанси, има два вида крипто-опции, които могат да бъдат закупени - опции за обаждане(call options) и опции за пускане(put options). Съответно, това се превежда като право на покупка и право на продажба на активите на определената цена.

Yoshi Nakamura, световен ръководител на бизнес развитието на Galaxy Digital твърди, че блокчейн-свързани фирми са изразили по-голям интерес към крипто-опции наскоро. Въпреки това изпълнителната власт отказа да разкрие конкретни цифри за растежа на бизнеса, като добави, че бизнесът с крипто-опции на Galaxy е „сравнително нов“.

Според изпълнителен директор от крипто хедж фонд  BlockTower Capital, търсенето на крипто-опции наистина нараства, което се дължи главно на фирми, които не са свързани с крипто сферата.
Според доклада, Galaxy не е единствената фирма, която предлага крипто-опции, като се съобщава, че услугата се поддържа от извънборсови търговски(OTC) оператори като Akuna Capital и Cumberland, базирани в Чикаго дружества ,собственост на DRW Holdings LLC.

Както се съобщава по-рано днес, високата волатилност е най-голямата причина хората да се отказват от криптовалутите, което представлява 31% от отговорите на анкетираните за това защо са спрели да използват крипто.

Междувременно фючърсите на BTC, които са друг вид крипто деривати, за кратко счупиха за 10 000 щатски долара днес в Чикагската стокова борса (CME).

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света