НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Форка на Биткойн Кеш ли е причината за срива на крипто пазара?

НОЕ. 16, 2018 20:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Форка на Биткойн Кеш ли е причината за срива на крипто пазара?

Мелтъм Демирърс от Coinshares твърди, че неотдавнашния внезапен спад в цените на крипто се дължи на институционалното внимание, което заобикаля хард форка на Биткойн Кеш.


Демирърс каза пред CNBC, че страхът, несигурността и съмнението около хард форка на Биткойн Кеш предизвикаха катастрофата на крипто пазара.

Вероятно някои институции и фондове си дърпат парите. Всеки път, когато има форк, хората си дърпат средствата за да не поемат излишни рискове.

Тя каза, че предпазливостта не е изолирана за пазара на криптовалути, като отбеляза, че най-големият мениджър на активи в света Blackrock е видял първия си отлив от три години насам. В рамките на крипто пазара тя отбеляза, че господството на Биткойн надхвърля 50%.

Биткойн е активът, който не губи силата си.  Мисля, че всички други активи, които не са Биткойн, са в разгара на криза на ликвидността. Това, което виждаме навсякъде, е, че цените на активите са спаднали със 75% или повече, в някои случаи с 95% или повече, като се търгуват много слабо. Над 80% от активите на пазара днес имаха по-малко от $10 милиона седмичен обем на търговията. 

Тя признава силата на Биткойн поради факта, че това е първата криптовалута на пазара.

По време на дотком бумът, компаниите, създадени през първите шест години оцеляват, което за мен е показателно за предимството в крипто играта, поради което виждаме, че Биткойн, който наскоро имаше 10-та годишнина, се представя сравнително добре с течение на времето.

За съжаление Демирърс смята, че някои алткойни са в беда, отбелязвайки:

Сега сме в момент, в който на повечето проекти им се изчерпват парите. Ще трябва да започнат да уволняват служители и да намалят разходите. Ще видим консолидация и някои от тези активи неизбежно ще стигнат до нула.

https://youtu.be/TGnEFIXeQzY

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света