НАЧАЛО Други

Фондация Tron придоби BlockChain.org

АВГ. 11, 2018 15:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Фондация Tron придоби BlockChain.org

На 10-ти август 2018 г. Фондация Tron (TRX) обяви, че успешно е завършила придобиването на домейн името blockchain.org.

 

Джъстин Сън вярва, че платформата blockchain.org ще бъде информационен агрегатор и търсачка.


Съобщението допълнително посочва, че:

Това ще бъде платформа, която предлага анализ на големите данни, оценка на проекти, търсене на информация и други услуги за потребителите в областта на блокчейн. Джъстин насърчава и други в индустрията да участват и да изградят платформа за подпомагане на растежа на блокчейн индустрията.

Чрез събирането на "големи данни", проектът Tron ще получи по-добро разбиране за това, какво иска неговата общност, както и за това, от което се нуждае екосистемата на блокчейн предивд настоящите и бъдещите пазарни условия.

Потребителите могат също да използват анализираните данни, за да получат повече информация за различни проекти, които са в блокчейн индустрия. Blockchain.org ще анализира непрекъснато нуждите на екосистемата и ще предложи изпълними решения.

Три фактора, които ще бъдат ключови в анализа на големите данни на Tron, са неговият обем, скоростта и видът.

По отношение на обема, Tron ще трябва да наблюдава и следи какво се случва в социалните медии, уебсайтовете и съществуващите търсачки.

След това TRON ще трябва да обработва тези данни възможно най-бързо, за да предостави точна и актуализирана обратна връзка на потребителите на blockchain.org.

И накрая, видът на анализираната информация ще бъде под формата на текст, изображения, PDF, видео и други.

Фондация Tron също наскоро придоби платформата за споделяне на файлове на BitTorrent. Tron също има работещ Mainnet и наскоро пусна Tron Virtual Machine, която ще изстреля платформата на ново ниво. Една от основните цели на проекта Tron е да децентрализира мрежата и нейната инфраструктура. Проектът има офиси в Пекин и Сан Франциско с планове за експанзия по целия свят.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Едуард Сноудън продаде своето NFT за $5,4 милиона

Не стана ясно веднага кой спечели това NFT, но потребителят се подвизава под псведонима @PleasrDAO в OpenSea и в платформата на Foundation, където се проведе търгът.Продажбата прави “Stay Free” един о...
АПР. 18, 2021 14:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Фалшива новина всява паника на крипто пазара

Биткойн се изстреля до нивото от $51,000, като най-добрите алткойни видяха още по-големи загуби. Заглавието, за което се предполага, че е предизвикало срива, е публикувано от съмнителен профил в ...
АПР. 18, 2021 12:53 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Как този инвеститор превърна $300,000 в $2,4 милиарда

Само ден след официалния си публичен листинг, Coinbase вече създаде история за успех в размер на няколко милиарда долара. Популярният частен инвеститор и основател на Initialized Capital, Гари Тан, ра...
АПР. 17, 2021 21:08 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Даниел Петканов отговаря на Любо Жечев - показва крипто портфейла си

В оригиналния клип, който отразихме по-рано, Лудият Репортер говори за инвестицията си в криптовалути, какво го е тласнало към това и как в крайна сметка е успял да инвестира. Много хора, включително ...
АПР. 17, 2021 15:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света