НАЧАЛО Други

Фондация Tron придоби BlockChain.org

АВГ. 11, 2018 15:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Фондация Tron придоби BlockChain.org

На 10-ти август 2018 г. Фондация Tron (TRX) обяви, че успешно е завършила придобиването на домейн името blockchain.org.


Джъстин Сън вярва, че платформата blockchain.org ще бъде информационен агрегатор и търсачка.


Съобщението допълнително посочва, че:

Това ще бъде платформа, която предлага анализ на големите данни, оценка на проекти, търсене на информация и други услуги за потребителите в областта на блокчейн. Джъстин насърчава и други в индустрията да участват и да изградят платформа за подпомагане на растежа на блокчейн индустрията.

Чрез събирането на "големи данни", проектът Tron ще получи по-добро разбиране за това, какво иска неговата общност, както и за това, от което се нуждае екосистемата на блокчейн предивд настоящите и бъдещите пазарни условия.

Потребителите могат също да използват анализираните данни, за да получат повече информация за различни проекти, които са в блокчейн индустрия. Blockchain.org ще анализира непрекъснато нуждите на екосистемата и ще предложи изпълними решения.

Три фактора, които ще бъдат ключови в анализа на големите данни на Tron, са неговият обем, скоростта и видът.

По отношение на обема, Tron ще трябва да наблюдава и следи какво се случва в социалните медии, уебсайтовете и съществуващите търсачки.

След това TRON ще трябва да обработва тези данни възможно най-бързо, за да предостави точна и актуализирана обратна връзка на потребителите на blockchain.org.

И накрая, видът на анализираната информация ще бъде под формата на текст, изображения, PDF, видео и други.

Фондация Tron също наскоро придоби платформата за споделяне на файлове на BitTorrent. Tron също има работещ Mainnet и наскоро пусна Tron Virtual Machine, която ще изстреля платформата на ново ниво. Една от основните цели на проекта Tron е да децентрализира мрежата и нейната инфраструктура. Проектът има офиси в Пекин и Сан Франциско с планове за експанзия по целия свят.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Една седмица до водещото кариерно изложение Career Show 2021

Седмица остава до водещото кариерно експо за квалифицирани кадри - Career Show 2021. Събитието ще се проведе на 29-ти септември в Sofia Event Center (мол “Paradise Center”) и на 30-ти септември в онла...
СЕП. 21, 2021 12:27 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase се отказват от плановете си за платформа за крипто заеми

През септември изпълнителният директор на борсата Брайън Армстронг обяви, че Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) е казала на Coinbase, че ще съди борсата, ако пусне продукта, наречен „Lend“....
СЕП. 21, 2021 12:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-скъпият пентхаус в Маями Бийч бе продаден за рекордните $22.5 милиона в крипто

Изключителният имот, разположен на над 470 квадратни метра площ и разполагащ с 4 спални и 4 бани, бе продаден за $22.5 милиона.При средна цена от $47,270 / кв.м., сделката разби всеки предишен рекорд ...
СЕП. 21, 2021 11:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света