НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Фондация Tezos ще пуска субсидии за изследване на Блокчейн и Интелигентни договори

АВГ. 12, 2018 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Фондация Tezos ще пуска субсидии за изследване на Блокчейн и Интелигентни договори

Фондация Tezos обяви, че ще издава финансови субсидии на научноизследователски институти за разработване на блокчейн технологии и разработване на интелигентни договори, съобщиха официално прессъобщение, публикувано на 9-ти август.


Фондацията ще предостави стипендии на четири изследователски института: Университета в Корнел, Университета Бейра Интериор, Илинойския университет в Urbana Champaign и France-IOI.

Емин Гюн Сирер ще оглави екипа на университета в Корнел, за да "разработи протоколи, които могат да бъдат приложени към Tezos", като обръща специално внимание на шардването (sharding), а Португалският Университет получава четири безвъзмездни субсидии за две магистърски тези и два докторантски проекта, насочени към регистриране на събития на роботи в заводски среди и поддръжка на машинно проверени интелигентни договори съответно.

Финансирането на France-IOI "ще подпомогне образованието и обучението на настоящите и бъдещите разработчици на Tezos", както и безвъзмездната финансова помощ за "Decentralized et Consulting LLC. ("Decet"), изследователска институция на Университета на Илинойс в Urbana Champaign, има за цел изграждането на "достъпна онлайн документация за разработчици за екосистемата на Tezos ".

По-рано това лято фондацията направи изявление, че през август ще проведе покана за представяне на предложения за научни изследвания чрез открит процес за отпускане на безвъзмездни средства.

Миналия месец компанията обяви, че международният гигант за професионални услуги PwC, със седалище в Лондон, ще извърши външен одит на финансите на компанията.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano обяви едно от най-значителните си партньорства

Екипът на Cardano сподели блог публикация, обявявайки партньорство с Chainlink, което ще доведе до интегриране на оракулите на блокчейна. Това ще помогне на разработчиците да изградят интелигентни дог...
СЕП. 26, 2021 11:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор споделя възлгедите си за Cardano (ADA)

Анализаторът каза, че най-добрата входна точка за Cardano може да e изчезнала, след като активът отскочи от ключовото ниво на подкрепа на $1.86.“Ако искате да влезете в Cardano, това беше регионът, къ...
СЕП. 26, 2021 10:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с над 100% на фона на спада

Данните от CoinGecko показват, че цената на Spell Token (SPELL), който в момента има пазарна капитализация от около $213 милиона, се повиши от 7-дневното дъно от $0.00197753 до максимум от $0.00428190...
СЕП. 25, 2021 17:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво следва за Биткойн и Етериум след новините от Китай?

В своя неотдавнашен туит, изпълнителният директор на крипто хедж фонда Galaxy Digital и бивш мениджър на активи на Goldman Sachs, Майк Новограц, заяви, че вярва, че Биткойн и Етериум ще се консолидира...
СЕП. 25, 2021 14:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света