НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Фондация NEM пуска блокчейн център в Мелбърн

ОКТ. 22, 2018 08:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Фондация NEM пуска блокчейн център в Мелбърн

Мелбърн сега е дом на нов блокчейн център, където представителите на NEM ще предоставят подкрепа на членовете на обществеността за технологията на блокчейн и криптовалутите.


Центърът (NEM Blockchain Hub) ще бъде домакин на образователни програми и блокчейн събития и ще служи също и като бизнес инкубатор и център за поддръжка на блокчейн стартъпи, базирани на NEM. Като се възползва от местната подкрепа чрез партньорства в Австралия и Нова Зеландия, като TravelbyBit, Австралия има ярки перспективи за фондация NEM.


Растежът на NEM в Тихоокеанския регион


Стартирала през 2015 г., New Economy Movement (NEM) е платформа, която носи нови функции в блокчейн системата. Валутата на платформата, XEM се е увеличила в стойността, тъй като е била вдигната от търговския блокчейн, Mijin. NEM сега се стреми да помогне за отключването на предимствата на блокчейн технологията чрез субсидии и други приноси.

Ръководителят на фондация NEM в Австралия и Нова Зеландия, Дзиан Чан заяви, че стартирането на NEM блокчейн център в Мелбърн е силен знак за ангажираността на NEM да подкрепя иновациите в Австралия и света.

Според Чан, NEM присъства в над 40 страни, като първата си операция в Австралия стартира на FinTech фестивала Australia Intersekt, миналата година. Бързото разширяване на NEM може да се дължи на наличието на подобни центрове в други страни.

LaunchVic, стартъп support програма, пусната през 2016 г. с подкрепата на викторианското правителство, също изрази удоволствие от възможностите, създадени от новия център.

Говорейки за центъра, Кейт Корник, главен изпълнителен директор на LaunchVic, съобщи:

Блокчейн е бързо развиваща се технология и LaunchVic има удоволствието да приветства NEM във викторианския иновационен център. Това ще се превърне в мултисекторен съвместен механизъм, който отпразнува сътрудничеството и иновациите за повече от 360 от най-големите стартъпи, ускорители и инкубатори в Австралия.

Генералeн мениджър на Blockchain Center, Карън Коен, също изрази удоволствие от перспективите за работа върху търсенето в рамките на общността, за да разбере разликата между различните протоколи на блокчейн.

Както NEM Blockchain Hub, така и Blockchain Center също ще са част от Stone & Chalk, австралийски финтех център, който миналата година се разшири от Сидни до Мелбърн. Алън Тес, генерален мениджър за Stone & Chalk, изразява оптимизъм, че сътрудничеството ще доведе до "голямо разнообразие на блокчейн сцената извън съзнанието на Биткойн и Етериум и до друг пример за криптовалути на платформено ниво и как те се различават взаимно".


NEM също така обяви, че работи за това да има повече австралийски партньори и планове за някои ICO, базирани на NEM, в бъдеще.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Топ 5 алткойна с висок потенциал за 2022 г.

В ново интервю с Джесика Уокър от CoinMarketCap, Пал казва, че Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) действат като “базови инвестиции”, всяка по своя собствена причина.“Разглеждам го от гледна точка на мрежов...
ЯНУ. 16, 2022 15:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн скочи с почти 400% след листинг на Coinbase

PolySwarm (NCT) е проект за откриване на заплахи и зловреден софтуер, който беше изброен от Coinbase Pro в сряда, заедно с алткойните Inverse Finance (INV), Liquity (LQTY), Propy (PRO).След това всичк...
ЯНУ. 16, 2022 00:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Два протокола от първи слой се насочват към нови върхове

Крипто анализаторът, известен под псевдонима Smart Contracter, каза на своите 201,800 последователи в Twitter, че собствените токени на блокчейн платформите Harmony (ONE) и Fantom (FTM) се стремят да ...
ЯНУ. 16, 2022 12:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Tether замразиха $150 милиона USDT и ограничиха 3 адреса

Според блокчейн данни, Tether замрази USDT на стойност над $150 милиона на 13-ти януари. Това не е първият път, в който Tether замразява средства по този начин, като това често създава притеснения сре...
ЯНУ. 14, 2022 20:24 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света