НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Фондация NEM пуска блокчейн център в Мелбърн

ОКТ. 22, 2018 08:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Фондация NEM пуска блокчейн център в Мелбърн

Мелбърн сега е дом на нов блокчейн център, където представителите на NEM ще предоставят подкрепа на членовете на обществеността за технологията на блокчейн и криптовалутите.


Центърът (NEM Blockchain Hub) ще бъде домакин на образователни програми и блокчейн събития и ще служи също и като бизнес инкубатор и център за поддръжка на блокчейн стартъпи, базирани на NEM. Като се възползва от местната подкрепа чрез партньорства в Австралия и Нова Зеландия, като TravelbyBit, Австралия има ярки перспективи за фондация NEM.


Растежът на NEM в Тихоокеанския регион


Стартирала през 2015 г., New Economy Movement (NEM) е платформа, която носи нови функции в блокчейн системата. Валутата на платформата, XEM се е увеличила в стойността, тъй като е била вдигната от търговския блокчейн, Mijin. NEM сега се стреми да помогне за отключването на предимствата на блокчейн технологията чрез субсидии и други приноси.

Ръководителят на фондация NEM в Австралия и Нова Зеландия, Дзиан Чан заяви, че стартирането на NEM блокчейн център в Мелбърн е силен знак за ангажираността на NEM да подкрепя иновациите в Австралия и света.

Според Чан, NEM присъства в над 40 страни, като първата си операция в Австралия стартира на FinTech фестивала Australia Intersekt, миналата година. Бързото разширяване на NEM може да се дължи на наличието на подобни центрове в други страни.

LaunchVic, стартъп support програма, пусната през 2016 г. с подкрепата на викторианското правителство, също изрази удоволствие от възможностите, създадени от новия център.

Говорейки за центъра, Кейт Корник, главен изпълнителен директор на LaunchVic, съобщи:

Блокчейн е бързо развиваща се технология и LaunchVic има удоволствието да приветства NEM във викторианския иновационен център. Това ще се превърне в мултисекторен съвместен механизъм, който отпразнува сътрудничеството и иновациите за повече от 360 от най-големите стартъпи, ускорители и инкубатори в Австралия.

Генералeн мениджър на Blockchain Center, Карън Коен, също изрази удоволствие от перспективите за работа върху търсенето в рамките на общността, за да разбере разликата между различните протоколи на блокчейн.

Както NEM Blockchain Hub, така и Blockchain Center също ще са част от Stone & Chalk, австралийски финтех център, който миналата година се разшири от Сидни до Мелбърн. Алън Тес, генерален мениджър за Stone & Chalk, изразява оптимизъм, че сътрудничеството ще доведе до "голямо разнообразие на блокчейн сцената извън съзнанието на Биткойн и Етериум и до друг пример за криптовалути на платформено ниво и как те се различават взаимно".


NEM също така обяви, че работи за това да има повече австралийски партньори и планове за някои ICO, базирани на NEM, в бъдеще.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Какво стои зад спада на крипто пазара?

Докато средният вход на текущия пазар е около $45,000, падането на Биткойн под тази силна подкрепа може да доведе до началото на по-силна корекция на пазара.Заслужава да се отбележи, че по-голямата ча...
СЕП. 20, 2021 15:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на Cosmos (ATOM) достигна нов връх на фона на пазарния спад

Въпреки че се е отдръпнала до $40.82 към момента на публикуване, този скок бележи първия път, когато криптовалутата ATOM пробива над нивото то $40. Спечелвайки над 360% от средата на юли, Cosmos вече ...
СЕП. 20, 2021 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

'Hydra' актуализацията на Cardano ще е революционна

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън казва, че нова инициатива, наречена “Hydra”, се разработва на новия хард форк Alonzo, за да подобри аспектите на мащабируемостта и съхранението. Lot's to say abo...
СЕП. 19, 2021 20:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китове местят Етериум (ETH) за над $750 милиона

Според данните, споделени от услугата за проследяване на Whale Alert, през последните 36 часа притежателите на големи количества крипто, известни като китове, са прехвърлили 251,261 ETH - втората най-...
СЕП. 19, 2021 10:24 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света