НАЧАЛО Прессъобщения

Floki (FLOKI), Retik Finance (RETIK): 2 алткойна, които могат да надминат Pepe Coin (PEPE) през юни

10.06.2024 8:31 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Floki (FLOKI), Retik Finance (RETIK): 2 алткойна, които могат да надминат Pepe Coin (PEPE) през юни

Пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван скок от страна на два алткойна - Floki Inu (FLOKI) и Retik Finance (RETIK). И двете привлякоха вниманието на инвеститорите със своите уникални предложения и впечатляващи резултати.

С наближаването на юни тези алткойни показват обещаващи признаци да засенчат популярната меме монета Pepe (PEPE).

Floki Inu (FLOKI) пуска бот за търговия

Floki Inu, меме криптовалута, вдъхновена от кучето на Илон Мъск, разкри плановете си за стартиране на затворена бета-основна мрежа на своя патентован бот за търговия. Работейки в основните мрежи Ethereum, Base на Coinbase и BNB на Binance, този бот има за цел да революционизира изживяването при търговия за притежателите на FLOKI.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Първоначално ограничена до 150 потребители за две седмици, бета фазата има за цел да идентифицира грешки и да събере обратна връзка. Активните участници, които изпълняват поне четири сделки седмично и изпращат обратна връзка, ще имат право на награди. В крайна сметка Floki Inu възнамерява да въведе публична версия, позволяваща широк достъп до удобното за потребителя решение за търговия в множество вериги.

Пускането на бота за търговия напълно съвпада с неотдавнашното покачване на цената на FLOKI с над 27% само за два дни. Понастоящем FLOKI се търгува на цена от $0.0002761 с пазарна капитализация от $2.639 милиарда и се доближава до историческия си връх, което подхранва очакванията за потенциален пробив. Известният крипто анализатор Джавон Маркс изрази бичи настроения, като предположи, че FLOKI може да достигне $0.0005467, отбелязвайки значително рали. CRYPTOWZRD, друг познат анализатор, повтори подобна перспектива, прогнозирайки 66% увеличение от текущите нива, което потенциално може да изтласка FLOKI до $0.00046.

Retik Finance (RETIK): DeFi централа

Retik Finance, пионерска платформа за децентрализирано финансиране (DeFi), завладя крипто секотра като буря. След успешния си старт и листвания на големи борси като MEXC, Bitmart, LBank, CoinW, Digifinex, Bitrue и P2PB2B, както и Uniswap, RETIK се позиционира като могъща сила в DeFi сектора.

Листвания на борсата: Катализатор на растежа

Осигуряването на листвания на известни централизирани (CEX) и децентрализирани (DEX) борси беше стратегически ход за Retik Finance. Тези платформи осигуряват значителна експозиция, ликвидност и достъпност до огромна потребителска база, което подхранва бързия възход на RETIK. Пазарната капитализация на Retik Finance се покачи до близо $3 милиарда при най-високата си стойност за всички времена преди да почне да пада, като цената на токена за кратко докосна впечатляващите $3 – зашеметяващо 20Х увеличение спрямо стартовата цена и 100Хувеличение спрямо първия етап на предварителната продажба. Това метеоритно покачване изтласка RETIK пред утвърдени криптовалути като Polygon (MATIC), демонстрирайки силната ѝ пазарна привлекателност.

Иновативни DeFi решения

Retik Finance се отличава със своя набор от иновативни DeFi продукти, включително платформи за кредитиране, задвижвани от AI, портфейли без попечителство, DeFi дебитни карти и смарт крипто платежни портали. Тези решения повишават финансовото приобщаване и ефективността, което превръща Retik Finance в убедителен избор за инвеститорите, търсещи авангардна DeFi експозиция. Retik Swap, децентрализираният обмен на платформата, предлага безпроблемна търговия с токени при сравнително ниски такси. Функционирайки по модела на автоматичен маркет мейкър (AMM), Retik Swap позволява на потребителите да търгуват с RETIK и други криптовалути безпроблемно и сигурно чрез смарт договори.

Pepe Coin (PEPE): Вътрешни лица продават на фона на ATH

Въпреки че Pepe Coin (PEPE) достигна нов исторически връх, изпреварвайки базираната в Solana dogwifhat (WIF) като третата най-ценна меме монета по пазарна капитализация, се появиха опасения относно продажбата от страна на вътрешни лица. Анализаторите на данни от веригата са установили ранни инвеститори, които са разпродали значителни дялове от PEPE на вторичния пазар. Например един ранен инвеститор е депозирал 201 милиарда PEPE на стойност около $2.83 милиона на крипто борсата Bybit, а друг инвеститор е прехвърлил $282 милиарда PEPE на Binance, след като е натрупал печалба от над $3.4 милиона. Подобни дейности по продажба на вътрешна информация повдигат въпроси относно устойчивостта на неотдавнашното рали на Pepe Coin, като потенциално възпрепятстват представянето ѝ в сравнение с обещаващите перспективи на Floki Inu (FLOKI) и Retik Finance (RETIK).

Заключение

Floki Inu и Retik Finance се очертаха като убедителни алткойни, готови за потенциално превъзходство през юни. Иновативният бот за търговия на Floki Inu и новаторските DeFi решения на Retik Finance привлякоха вниманието на инвеститорите, търсещи уникални възможности. Междувременно дейностите по продажба на вътрешна информация на Pepe Coin засенчват нейната устойчивост, подчертавайки необходимостта от предпазлива оценка в динамичния крипто пазар.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Променящият играта AI токен печели популярност сред феновете на меме монети, докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) губят популярност

Спомняте ли си дните, в които Dogeecoin (DOGE) се издигаше до нови висоти, а меметата на Pepe (PEPE) се лепяха по всички крипто форуми?

18.06.2024 9:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.