НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Floki Inu започна прехода си към DAO

ЯНУ. 24, 2022 13:29 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Floki Inu започна прехода си към DAO

Преходът на Floki Inu към DAO започна в събота, 22-ри януари 2022 г., в 8 сутринта UTC, с подкрепата на множество борси.

Floki Inu обяви актуализациите на FlokiDAO на 18-ти януари 2021 г. Фаза 1 от актуализацията започна в 08:00 UTC в събота, 22-ри януари 2022 г.


Решението да се превърне Floki Inu в децентрализирана автономна организация (DAO) идва от няколко ключови констатации. Първо, централизираните борси цитират централизираната природа на Floki Inu като ключов минус, когато са помолени да го изброят.


Второ, миграцията към DAO създава силна позиция за токена.


Трето, това означава по-широко приемане и накрая - бъдещето на крипто е DAO. Повечето централизирани борси, които наскоро са регистрирали FLOKI (преди това беше листван само на PancakeSwap и Uniswap), поддържаха актуализацията до DAO. Притежателите на Floki Inu, които имат своите токени в попечителски портфейл на някоя борса, не е трябвало да предприемат никакви действия по време на и след актуализацията.


От Floki обявиха, че търговията с FLOKI е деактивирана в Етериум и Binance Smart Chain. Те също направиха скрийншот на онези, които държат токени. Всички централизирани борси с притежатели на FLOKI деактивираха депозитите и тегленията до приключване на ъпгрейда.


Всички актуализирани адреси на смарт договори ще бъдат оповестени публично, преди надстройката да приключи. Това ще бъде направено, за да се предотврати измамниците да заблуждават онези, които с нетърпение очакват промените. 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ето кои са основните конкуренти на Етериум


От Floki Inu предупредиха хората да не приемат съобщения от тези, които твърдят, че притежават подобрени договори. Двата надстроени адреса на договора за Етериум и Binance Smart Chain са:


https://etherscan.io/address/0xcf0c122c6b73ff809c693db761e7baebe62b6a2e и https://bscscan.com/token/0xfb5b838b6cfeedc2873ab27866079ac55363d37e.


Борсите StealthEX, DAVOS CRYPTOS и Bitrue поддържаха актуализацията. DeFi протоколите Barnbridge и Inverse Finance също бяха поддържани, но други DeFi протоколи не бяха. За тези, които са теглили заеми в Inverse Finance, Floki им е дал време да платят заемите, за да избегнат ликвидация, когато се осъществи актуализацията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света