НАЧАЛО Други

Една от най-големите фирми за недвижими имоти в ОАЕ ще проведе собствено ICO

МАР. 13, 2019 09:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Една от най-големите фирми за недвижими имоти в ОАЕ ще проведе собствено ICO

Според неотдавнашен доклад, голяма фирма за недвижими имоти със седалище в Дубай - Emaar, наскоро разкри плановете си за представяне на собствен токен. Фирмите също така заявиха, че има планове за ICO в Европа.


Emaar си партнират с Lykke


Статията, която разкри плановете на гиганта за недвижими имоти да притежава ICO, също разкри, че предложеният токен ще бъде разработен от Lykke, швейцарски блокчейн стартъп. Токенът ще позволи на клиентите и заинтересованите страни на фирмата да имат достъп до системата за "препращане и лоялност" в цялата компания.

Съобщението също така разкри, че Emaar най-вероятно ще държи предложеният ICO в Европа, в рамките на една година от вътрешното оперативно стартиране на платформата.

На Emaar, която е най-голямата компания за недвижими имоти в Обединените арабски емирства (ОАЕ), се приписва изграждането на Бурж Халифа, Дубайския фонтан, Дубайския мол и Дубайската опера.

Към юни миналата година, фирмата регистрира приходи от $5,83 милиарда и нетна стойност от $9,7 милиарда. Въпреки това, въз основа на последните доклади, фирмата успява да увеличи приходите си с 37% от миналата година до $7 милиарда. Според съобщението, издадено от гиганта за недвижими имоти, Lykke, който е натоварен с разработването на токена, ще спазва ERC-20 стандарта и ще го пусне на блокчейна на Етериум (ETH).


Все още няма плащане с крипто за имот


Преди няколко седмици беше съобщено, че Emaar са започнали да приема криптовалута за плащане за имоти. Този слух обаче е развенчан от фирмата.

Що се отнася до плана на фирмата за ICO, председателят на Emaar Properties, Мохамед Алабар, каза, че компанията се стреми да „разшири опита на Emaar“.

Приветствахме дигиталния свят, дори когато продължаваме да изграждаме най-напредналите и иновативни физически структури и използваме както за радост, така и за полза на нашите клиенти и заинтересовани страни в световен мащаб. Токенът на общността Emaar бележи значителен скок в нашето пътуване за дигитална трансформация.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ето кое е най-важното за листинг на Binance, според Чанпен Джао

Най-важният критерий за листинг на криптовалута на Binance е броят на потребителите, каза главният изпълнителен директор Чангпен Джао в интервю пред Forbes на 29-ти ноември.CZ коментира, че има много ...
НОЕ. 30, 2021 20:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Кои са най-продаваните NFT-та?

Другите два продадени NFT са парцел в Decentraland и дигитално произведение на изкуството, създадено от XCOPYART, наречено "A Coin for the Ferryman" за 1,330 ETH ($6 милиона, което се превърна в най-г...
НОЕ. 30, 2021 19:25 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето за колко се продаде най-скъпото NFT в The Sandbox

"Metaflower Super Mega Yacht" NFT беше продаден за рекордна цена от 149 ETH (около $650,000 USD). Дигиталният актив е част от "The Fantasy Collection", която предлага набор от луксозни NFT. Колек...
НОЕ. 30, 2021 09:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света