НАЧАЛО Блокчейн

Филипинското правителство сключи сделка с блокчейн фирма

ЮНИ. 20, 2019 12:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Филипинското правителство сключи сделка с блокчейн фирма

Департаментът за информационни и комуникационни технологии (DICT) на филипинското правителство подписа меморандум за съгласие (MoA) с базирана в САЩ блокчейн фирма Monsoon Blockchain Storage.

Според съобщенията, сделката постановява, че Monsoon трябва да действат като консултант и съветник на DICT, като предлагат услуги от рода на социално-икономически анализи по отношение на блокчейн решенията във Филипините.

Действащият секретар на DICT, Елисео Рио младши, коментира как MoA ще бъде от полза на Филипините, заявявайки, че:

„Меморандума директно ще бъде от полза за нашите непрекъснати усилия за решаване на проблемите на страната по отношение на лекотата на правене на бизнес и киберсигурността“.

Сделката също има за цел да облагодетелства Monsoon, като DICT предоставят материали за образоване в сферата на блокчейн технологиите.

Според уебсайта си, Monsoon Blockchain Storage е компания за съхранение на данни, която е разработила блокчейн решение за анализиране, съхраняване и оптимизиране на наборите от данни в облачното пространство. Според съобщенията, фирмата също така разработва блокчейн, базиран на Eтериум, с предполагаеми идеологически прилики с Ripple.

Благотворителна фондация, свързана с голямата крипто борса Binance наскоро подписа Меморандум за разбирателство (MoU) със Safe Future - базирана в Уганда неправителствена организация, фокусирана върху подобряване на инфраструктурата за училищата в страната.

Меморандумът има за цел да предостави на учениците от Уганда разнообразие от полезни материали като слънчеви панели, санитарни възглавници, училищни принадлежности, LED екрани, както и закуски и обяди.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Блокчейн новини

Ето кои са основните конкуренти на Етериум

В нова АМА сесия, водещият на канала за финансово образование в YouTube InvestAnswers казва на своите 401,000 абонати, че не се съмнява, че Етериум остава доминантната сила, с която всички конкуренти ...
ЯНУ. 18, 2022 15:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

DeFi борсата Osmosis надмина $1 милиард в заключена стойност

В понеделник тракерите разкриха, че първата децентрализирана борса в мрежата на Cosmos регистрира увеличение на общата си заключена стойност (TVL).Мрежата Osmosis напоследък бележи значителен прогрес ...
ЯНУ. 18, 2022 11:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Общата заключена стойност в Етериум 2.0 надмина $30 милиарда

Разработчиците на Етериум без съмнение работят неуморно, за да спазят този срок, но не се знае дали пространството наистина ще види преминаването към ETH 2.0 тази година. Въпреки това, има редица важн...
ЯНУ. 15, 2022 11:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Near Protocol успя да набере инвестиции за $150 милиона

Екипът обяви, че фондът ще се използва за развитие на регионални центрове и повишаване на осведомеността за блокчейн и децентрализирани технологии.NEAR Protocol има за цел да използва свежите средства...
ЯНУ. 14, 2022 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света