НАЧАЛО Други

Fidelity започват крипто търговия "в близките няколко седмици"?

МАЙ. 8, 2019 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Fidelity започват крипто търговия "в близките няколко седмици"?

Финансовият гигант Fidelity Investments скоро ще започне да предлага услуги за търговия с криптовалути.


Доклад на Bloomberg от понеделник, цитирайки „човек, запознат с въпроса“, гласи, че Fidelity ще пусне услугата за търговия с Биткойн „в рамките на няколко седмици“ и ще се съсредоточaт върху институционалното, а не клиентите на дребно.

Говорителката на Fidelity, Арлин Робъртс, заяви пред Bloomberg:

Понастоящем имаме набор от клиенти, които поддържаме на нашата платформа. Ще продължим да предлагаме услугите си през следващите седмици и месеци въз основа на нуждите на нашите клиенти, юрисдикции и други фактори. В момента предлагането на услуги е насочено към Биткойн .

Само миналата седмица Fidelity публикува проучване, в което се казва, че институционалните инвеститори са все по-отворени за добавяне на дигитални активи в своите портфейли. Около 22% от инвеститорите вече имат известна експозиция към дигиталните активи, докато 40% заявяват, че са готови да се насочат натам през следващите пет години.

Разполагайки с над 2,5 трилиона долара в активи, Fidelity стартира и услугата за попечителство на криптовалути по-рано тази година. Гигантът наскоро нае бивш ръководител на проекта за дигитални активи от инвестиционната банка Barclays.

Все по-голям брой традиционни финансови институции искат да предложат услуги за криптовалути. Говори се, че онлайн борсовите посредници E * Trade Financial и TD Ameritrade се готвят да стартират услуги за търговия с крипто.

Мобилното приложение за търговия с акции Robinhood, от друга страна, стартира услуги за търговия с криптовалута преди повече от година и наскоро обяви план за стартиране на ICO.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Други новини

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на Celsius отстранен след слухове за ареста на финансовия директор на компанията

"Наскоро бяхме информирани за полицейско разследване в Израел, включващо служител“, написаха от Celsius в Twitter. "Въпреки че това по никакъв начин не е свързано с времето или работата на служителя в...
НОЕ. 28, 2021 15:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света