НАЧАЛО Други

Fidelity може да пусне крипто попечителска услуга този март

ЯНУ. 30, 2019 17:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Fidelity може да пусне крипто попечителска услуга този март

Новата крипто услуга на Fidelity Investments може официално да стартира през март.


Компонентът за съхранение на Fidelity Digital Asset Services LLC (FDAS) вече е в експлоатация.


Bloomberg съобщи, че Fidelity е набелязала март като официален старт.


Понастоящем обслужваме избрани клиенти, като продължаваме да доизграждаме първоначалните си решения... През следващите няколко месеца ние ще се ангажираме внимателно и ще дадем приоритет на потенциалните клиенти въз основа на нуждите, юрисдикцията и други фактори.

Стартирането през март ще съответства на времевата рамка, която преди това бе дадена от Том Джесъп, изпълнителен директор на FDAS. Той каза през декември месец миналата година, че платформата ще бъде широко достъпна някъде през първото тримесечие на 2019 година.

Не е ясно кога ще стартира другата част на FDAS. Останалите услуги включват посреднически сделки с крипто активи между клиенти на Fidelity и маркет-мейкъри.

Гигантът в сферата на финансовите услуги разкри миналата есен, че изгражда крипто-платформа за търговия и съхранение. По онова време Джесъп каза, че някои от неговите институционални клиенти са заинтересовани да влязат в пространството, но при условие, че има доверен доставчик на платформа.Тези институции изискват сложно ниво на обслужване и сигурност, равни на опита, с който са свикнали, когато търгуват с акции или облигации.


Докато FDAS първоначално обяви, че ще подкрепя търговията с Биткойн и Етериум , Джесъп добави, че фирмата ще разгледа следващите четири или пет криптовалути по пазарна капитализация. Въпреки това досегашното търсене на клиентите е насочено главно към двете най-големи криптовалути в света, отбеляза Джесъп в края на ноември.

FDAS също разглежда секюрити токени, въпреки че изпълнителният директор отбелязва, че първо чака това пространство да се развие.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Newegg официално потвърдиха, че ще приемат плащания в Shiba Inu (SHIB)

Съобщението беше направено в загадъчния туит, публикуван от официалния акаунт в Twitter на криптовалутата и ръководителя на проекта Шитоши Кусама.Coming soon to Newegg...$SHIB https://t.co/[email protected]
НОЕ. 27, 2021 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Adidas Originals обяви партньорство с Coinbase

"Партнирахме си с @Coinbase.", написаха Adidas Originals в туит в сряда.  We’ve partnered with @coinbase. Probably nothing.— adidas Originals (@adidasoriginals) November 24, 2021Coinbase потвърди парт...
НОЕ. 27, 2021 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света