НАЧАЛО Прессъобщения

Фермерът, който превърна $800 в $2.6 милиона от Шиба Ину (SHIB), подкрепя Tradecurve (TCRV)

май 20, 2023 20:21 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Фермерът, който превърна $800 в $2.6 милиона от Шиба Ину (SHIB), подкрепя Tradecurve (TCRV)

Блокчейн пространството е изпълнено с истории за успех, много от които са създадени, когато отделни хора поемат рискове.

Макар че проектите в предварителен етап на продажба често се разглеждат като високорискови инвестиции, в исторически план те са тези, които са показали най-значителна възвръщаемост, а инвеститорите, както и търговците, постоянно са в търсене на проекти, които могат да достигнат 100х на стойността си.

Един от последните проекти, които предизвика интереса на фермера, спечелил $2.6 милиона в Web3 пространството, е Tradecurve и днес ще проучим защо това е така.

Токенът на Shiba Inu (SHIB) претърпява низходяща тенденция и стойността му е намаляла значително.

Фермерът, както и анализатори, прогнозират, че функционалния токен TCRV, който стои зад Tradecurve, може да повиши стойността си 100 пъти след своя старт.

>>КУПУЕТЕ ТОКЕНИ TCRV СЕГА<<

Много хора са забогатели, използвайки криптовалути, тъй като те са волатилни. При някои криптовалути се наблюдава огромно увеличение на стойността, дори при такива, които са създадени като меме или на шега.

Фермер успя да инвестира в Шиба Ину (SHIB) по време на първоначалното ѝ пускане на пазара, влагайки $800 и успя да спечели около $2.6 милиона възвръщаемост. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Шиба Ину (SHIB) е уникална криптовалута в смисъл, че е създадена като меме, но с течение на времето прерастна в собствена екосистема и в момента дори разработва “Shib – The Metaverse” заедно с други проекти.

Неотдавнашните резултати зад криптовалутата Шиба Ину (SHIB)

Криптовалутата Шиба Ину (SHIB) тръгна по стъпките на конкуренти като Dogecoin и принадлежи към серия алткойни, които се основават на популярни интернет мемета. 

Дигиталния актив следва популярната система от меме монети на тема кучета, в която талисманът е кучето шиба ину.

Вместо обаче да бъде просто още един алткойн за прехвърляне на стойност, Шиба Ину (SHIB) има огромна екосистема, състояща се от SHIB – The Metaverse, Shibarium, която е неговата мрежа от втори слой и три алткойна, включително BONE, LEASH и TREAT.

Фермерът, който предсказа, че тази криптовалута ще повиши стойността си, инвестира в нея още в началото. Към 18 май 2023 г. Шиба Ину (SHIB) се търгува на цена от $0.00000878. През последните 30 дни се наблюдава спад на стойността ѝ с 24.6%, а през последните две седмици – с 12.4%. 

Това означава, че фермерът инвеститор и всеки друг, който в момента наблюдава Web3 пространството, търси алтернативен проект, в който да се включи.

Tradecurve ще промени начина, по който хората инвестират, като използва Web3 технологиите

Докато криптовалутата SHIB е достигнала своя връх и сега се движи в низходяща посока, нови проекти като Trardecurve създават вълнение.

В повечето централизирани борси инвеститорите трябва да се съобразяват с високи комисиони и трябва да търгуват единствено с криптовалути. Екипът на Tradecurve е наясно със съществуването на тези проблеми и има за цел да създаде платформа с възможно най-ниски такси, която не само ще позволи на потребителите да търгуват с криптовалути, но и да могат да търгуват с всички деривати. 

Платформата Tradecurve разполага със собствен функционален токен, известен като TCRV. 

Освен това стандартните платформи изискват от потребителите да изпълняват сложни процедури по опознаване на клиента (KYC) и в резултат на това те губят голяма част от своята поверителност и анонимност.

За да се използва Tradecurve не се изисква KYC, а потребителите могат просто да използват своя криптовалутен баланс като обезпечение при извършване на сделки, връщайки пълния контрол върху своята самоличност и криптовалутен баланс в ръцете си. 

Друг ключов проблем, свързан както с CEX, дори и с DEX, е липсата на образователни ресурси. Много хора, които току-що са се потопили в Web3 пространството, не са съвсем сигурни как работи ливъриджът или как се търгуват деривати.

 Екипът зад Tradecurve е наясно с този факт и също така ще стартира академия за обучение, която ще включва класове и гост-лектори, за да обучи всеки, без значение от нивото на уменията му в Web3 сектора.

По време на втория етап на предварителната продажба функционалния токен TCRV се търгува на стойност само $0.012. Анализаторите прогнозират, че по време на предварителната продажба, въз основа на всички горепосочени фактори, стойността на токена може да скочи с 50 дори 100 пъти при стартирането на проекта.

TCRV ще бъде листнат на повечето големи борси от първо ниво и Uniswap DEX, което ще увеличи цялостната наличност спрямо проекта.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.