НАЧАЛО Други

FedEx се присъединяват към Hyperledger

СЕП. 27, 2018 10:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 FedEx се присъединяват към Hyperledger

Американският куриерски гигант FedEx се присъедини към Hyperledger, проект с отворен код, създаден за подобряване на междубраншови блокчейн технологии, според прессъобщение, публикувано на 26-ти септември.

 


Hyperledger, който се хоства от Linux Foundation, позволява на организациите да изграждат базирани на блокчейн, приложения, платформи и хардуерни системи на индустриално ниво, в контекста на индивидуалните им бизнес транзакции.

След присъединяването си към Hyperledger, FedEx се превърна в един от над 270-те членове. Други компании-членки включват IBM, Intel, Deutsche Boerse и J.P. Morgan. Кевин Хъмфрис, старши вицепрезидент, IT, FedEx Services заяви, че блокчейн технологията има "големи приложения" за веригите за доставки, логистиката и транспорта.

През февруари FedEx се присъедини към Blockchain in Transport Alliance (BiTA), фокус група, чиито членове включват железопътния оператор BNSF, JD Logistics и GE транспорт. BiTA има за цел да подобри прозрачността и сигурността в корабоплаването с помощта на блокчейн.

Изпълнителният директор на Hyperledger Брайън Бехендорф е заявил, че DLT ще намали силата на технологичните гиганти като Google, Facebook и Amazon. Той каза:

"Натрупваме сцепление по целия свят в пазарни сегменти от финансиране до здравеопазване и правителство до логистиката. Този растеж и разнообразие са сигнал за все по-голямото признаване на стратегическата стойност на блокчейн на предприятията и ангажираността към приемането и разработването на рамки с отворен код за да се подкарат нови бизнес модели. "

FedEx демонстрира проактивен подход към приемането на блокчейн технологията. През май, изпълнителният директор на FedEx Фред Смит каза, че смята, че блокчейн е "следващата граница" за световните вериги за доставки. През юли Федералният технологичен институт на FedEx си партнира с фармацевтичната компания Good Shepherd Pharmacy, за да разработи нова инфраструктура, която да помогне на пациентите с рак да получат лекарства.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Facebook ще започне да тества 'криптовалутата' си още тази година

Libra се връща като DiemСлед като беше изправен пред силно отхвърляне от Конгреса на САЩ и регулаторите в световен мащаб и след като повечето от големите партньори на проекта се оттеглиха, Facebook на...
АПР. 20, 2021 16:33 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света