НАЧАЛО Други

FedEx се присъединяват към Hyperledger

СЕП. 27, 2018 10:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 FedEx се присъединяват към Hyperledger

Американският куриерски гигант FedEx се присъедини към Hyperledger, проект с отворен код, създаден за подобряване на междубраншови блокчейн технологии, според прессъобщение, публикувано на 26-ти септември.


Hyperledger, който се хоства от Linux Foundation, позволява на организациите да изграждат базирани на блокчейн, приложения, платформи и хардуерни системи на индустриално ниво, в контекста на индивидуалните им бизнес транзакции.

След присъединяването си към Hyperledger, FedEx се превърна в един от над 270-те членове. Други компании-членки включват IBM, Intel, Deutsche Boerse и J.P. Morgan. Кевин Хъмфрис, старши вицепрезидент, IT, FedEx Services заяви, че блокчейн технологията има "големи приложения" за веригите за доставки, логистиката и транспорта.

През февруари FedEx се присъедини към Blockchain in Transport Alliance (BiTA), фокус група, чиито членове включват железопътния оператор BNSF, JD Logistics и GE транспорт. BiTA има за цел да подобри прозрачността и сигурността в корабоплаването с помощта на блокчейн.

Изпълнителният директор на Hyperledger Брайън Бехендорф е заявил, че DLT ще намали силата на технологичните гиганти като Google, Facebook и Amazon. Той каза:

"Натрупваме сцепление по целия свят в пазарни сегменти от финансиране до здравеопазване и правителство до логистиката. Този растеж и разнообразие са сигнал за все по-голямото признаване на стратегическата стойност на блокчейн на предприятията и ангажираността към приемането и разработването на рамки с отворен код за да се подкарат нови бизнес модели. "

FedEx демонстрира проактивен подход към приемането на блокчейн технологията. През май, изпълнителният директор на FedEx Фред Смит каза, че смята, че блокчейн е "следващата граница" за световните вериги за доставки. През юли Федералният технологичен институт на FedEx си партнира с фармацевтичната компания Good Shepherd Pharmacy, за да разработи нова инфраструктура, която да помогне на пациентите с рак да получат лекарства.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света