НАЧАЛО Други

Facebook търсят старши адвокат с опит в областта на блокчейн

МАР. 21, 2019 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook търсят старши адвокат с опит в областта на блокчейн

Facebook се стреми да наеме старши адвокат с опит както в областта на блокчейн, така и при плащанията.tron g>


Facebook, които намекнаха за планове, включващи блокчейн, криптовалута и плащанията в своята социална медийна екосистема, сега искат водещ търговски съветник да ръководи внедряването на нови предложения.

"Вие ще бъдете отговорни за изготвянето и договарянето на голямо разнообразие от договори, свързани с нашите инициативи за блокчейн, включително партньорства, необходими за стартирането на нови продукти и разширяване на тези продукти в международен план", се казва в длъжностната характеристика. Обявата продължава:

Вие също така ще съветвате клиентите си относно различните правни рискове, бизнес стратегии и други въпроси, свързани с търговските сделки и общите операции.


Facebook привлече вниманието на медиите в края на миналия месец, когато Ню Йорк Таймс съобщи, че компанията търси подкрепа за потенциалния си бъдещ крипто токен.

Токенът, който според източниците може да се появи дори през първата половина на тази година, би бил междуплатформена инициатива за плащания, включваща също Instagram и Whatsapp.

Преди това докладът сочи, че гигантът придоби блокчейн стартъп: Chainspace, който е базиран в Обединеното кралство и се фокусира върху решения за скалируемостта на блокчейн. Представител на Facebook, както се съобщава, отбеляза по това време, че те са наели изследователи на Chainspace и не са придобили никоя от технологиите на Chainspace.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com си партнира с Леброн Джеймс

Ходът е предназначен да научи децата на крипто технологията и начините, по които тя може да повлияе на живота им.Приблизително 1,600 деца в I Promise School на четирикратния шампион на НБА ще научат з...
ЯНУ. 28, 2022 18:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Белгийски депутат е първия в Европа, който ще приеме заплата в Биткойн

Месечната заплата на депутата от Брюксел от 5,500 евро ще бъде конвертирана в Биткойн с помощта на платформата за крипто търговия Bit4You, съобщи Bruzz. Беукелаер, който представлява партията Хуманист...
ЯНУ. 28, 2022 16:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ръководителят на гейминг отдела в YouTube ще се присъедини към Polygon Studios

Във вторник Райън Уайът, ръководител на гейминга в YouTube, обяви, че ще напусне платформата за споделяне на видео през февруари. Отчасти благодарение на неговото лидерство, YouTube Gaming вижда над 2...
ЯНУ. 28, 2022 12:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света