НАЧАЛО Други

Facebook търсят старши адвокат с опит в областта на блокчейн

МАР. 21, 2019 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook търсят старши адвокат с опит в областта на блокчейн

Facebook се стреми да наеме старши адвокат с опит както в областта на блокчейн, така и при плащанията.tron g>


Facebook, които намекнаха за планове, включващи блокчейн, криптовалута и плащанията в своята социална медийна екосистема, сега искат водещ търговски съветник да ръководи внедряването на нови предложения.

"Вие ще бъдете отговорни за изготвянето и договарянето на голямо разнообразие от договори, свързани с нашите инициативи за блокчейн, включително партньорства, необходими за стартирането на нови продукти и разширяване на тези продукти в международен план", се казва в длъжностната характеристика. Обявата продължава:

Вие също така ще съветвате клиентите си относно различните правни рискове, бизнес стратегии и други въпроси, свързани с търговските сделки и общите операции.


Facebook привлече вниманието на медиите в края на миналия месец, когато Ню Йорк Таймс съобщи, че компанията търси подкрепа за потенциалния си бъдещ крипто токен.

Токенът, който според източниците може да се появи дори през първата половина на тази година, би бил междуплатформена инициатива за плащания, включваща също Instagram и Whatsapp.

Преди това докладът сочи, че гигантът придоби блокчейн стартъп: Chainspace, който е базиран в Обединеното кралство и се фокусира върху решения за скалируемостта на блокчейн. Представител на Facebook, както се съобщава, отбеляза по това време, че те са наели изследователи на Chainspace и не са придобили никоя от технологиите на Chainspace.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Wix ще приема крипто плащания чрез партньорство с BitPay

Wix вече ще започне да приема Биткойн и други криптовалути в своята платформа. Това вече ще позволи на търговците на Wix да приемат до 12 криптовалути, включително Биткойн Кеш, Dogecoin, XRP, Етериум,...
ОКТ. 15, 2021 11:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света