НАЧАЛО Други

Facebook наемат нови служители за своя блокчейн отдел в Калифорния

МАР. 30, 2019 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook наемат нови служители за своя блокчейн отдел в Калифорния

Щабът на Facebook в Менло Парк, Калифорния, отвори пет нови работни позиции в блокчейн отдела си, според обяви, публикувани на 29 март.


Новите работни места бяха публикувани в LinkedIn профила на компанията. Според съобщенията, социалната мрежа сега търси продуктови мениджъри за две различни позиции, анализатор на данни, софтуерен инженер и мениджър бизнес операции, за да се присъедини към блокчейн екипа им.

Описанието на позициите също така подсказва възможните области, в които фирмата може да приложи технологията:

- Блокчейн екипът е стартъп във Facebook и ние проучваме много области във всички аспекти на блокчейн технологията. Крайната ни цел е да помогнем на милиарди хора с достъп до неща, които не разполагат сега - това биха могли да бъдат неща като здравеопазване, справедливи финансови услуги или нови начини за запазване или споделяне на информация. "

Наскоро, компанията откри позиция за старши адвокат tron g>с опит както в блокчейн, така и в плащанията. Човекът ще бъде отговорен за изготвянето и договарянето на голямо разнообразие от договори, свързани с блокчейн инициативите, както и за съветване на клиентите относно различните правни рискове, свързани с технологията.

Също така Facebook търси продуктов мениджър и изследовател на смесени UX методи, който да работи в офиса им в Тел Авив, Израел. Поради това, броят на наскоро отворените позиции за блокчейн отдела надхвърля 20.

Позицията на Facebook спрямо криптовалутите претърпя значителна метаморфоза в течение на 2018. Компанията, която преди това забрани крипто рекламите, сега обмисля да стартира стейбълкойн за потребители на услугата за съобщения WhatsApp, която компанията на Марк Зъкърбърг притежава.

Формирането на блокчейн екипа от технологичния гигант за пръв път бе обявено през май 2018. Тогава Дейвид Маркъс, ръководител на Messenger приложението във Facebook, обяви, че сайтът на социалната медия проучва възможните приложения за децентрализираната технология.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Хакер направи пробив в Trezor и възстанови $2 милиона на собственика

Средствата са били съхранявани в хардуерен портфейл на Trezor, един от най-популярните портфейли за 'студено' съхранение.През 2018 г. Дан Райх, който е главен изпълнителен директор и съосновател в Tro...
ЯНУ. 27, 2022 17:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

9GAG може и да пуснат NFT колекция

Гигантът на социалните медии обяви, че е закупил един от скандално известните Bored Ape Yacht Club NFT. Това може да е породило идея за тяхната собствена NFT колекция.9GAG е една от най-известните пла...
ЯНУ. 27, 2022 13:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Илон Мъск подтиква McDonald's да приемат Dogecoin

Мъск е дългогодишен фен на Dogecoin, туитвайки “Dogecoin е криптовалутата на хората” миналия февруари.Според уебсайта Know Your Meme Dogecoin е вдъхновен от популярното меме, базирано на породата Шиба...
ЯНУ. 27, 2022 12:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Capitrade Launchpad - пионер на Luna DeFi платформите

Операционното ниво и механизъм на Capitrade Launchpad гарантират, че всяко ниво се разпределя. Capitrade Ventures изгради отлични връзки с влиятелни лица и маркетинг партньори, което доведе до последо...
ЯНУ. 26, 2022 15:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света