НАЧАЛО Други

Facebook дава зелена светлина на Coinbase за реклама

ЮЛИ. 22, 2018 16:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook дава зелена светлина на Coinbase за реклама

Изглежда, че Facebook "разхлабва" забраната си върху компании, занимаващи се с криптовалути.

 

Този път изпълнителният директор на Coinbase, Брайън Армстронг, обяви, че платформата е одобрена за показване на реклами във Facebook.


Разбира се, има голям брой измами в света на криптовалутите. И този брой се увеличи още повече, когато пазарът достигна своя пик в края на 2017 година. Много големи проекти бяха стартирани и хората гледаха на тях, като нова възможност за инвестиция.

Но истината е, че някои от тези нови проекти и ICO-та бяха само и единствено измами. Компании като Google, Twitter и Facebook решиха да забранят свързаните с крипто реклами, твърдейки, че защитават инвеститорите и потребителите.

На 20-и юни Facebook обяви, че ще отмени забраната си за реклама на криптовалути след шест месеца. И наистина, Coinbase е една от първите компании, облагодетелствани от това решение.

Брайън Армстронг коментира в Twitter:

Facebook забрани реклами за крипто по-рано тази година. С Гордост може да кажем, че сега сме били включени в 'белия списък' и отново въвеждаме повече хора в отворена финансова система. 

Coinbase е една от най-големите компании свързани с криптовалути и предлага различни услуги като обмен, портфейл и попечителство. Това решение, взето от Facebook ще има много положително въздействие върху платформата. Тя ще има предимство пред своите конкуренти и ще има шанса да популяризира своите продукти и услуги в една от най-големите социални платформи в света.

Тези нови правила, въведени от Facebook, които позволяват на някои конкретни компании да популяризират услугите си, са много положителни като цяло в света на крипто. Нови хора, инвеститори и заинтересовани ще могат да научат повече за този пазар.

Може да се приеме за даденост, че Coinbase ще има агресивна кампания във Facebook, за да привлече нови потребители, които търсят нови начини да влязат в крипто и блокчейн света и да се подготвят за нови скокове в цените.

Присъединете се към нашата телеграм група.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Броят на потребителите на криптовалути вече е над 100 милиона

Доклад на борсата Crypto.com изчислява, че през януари има 106 милиона потребители на криптовалути по целия свят, след скок от 16% сред участниците само миналия месец.Отделно проучване от финансовата ...
ФЕВ. 26, 2021 14:32 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Известно NFT бе препродадено за изумителните $6,6 милиона

Beeple - чието истинско име е Майк Уинкълман, е един от най-големите NFT артисти в пространството. През декември 2020 г. той продаде крипто изкуство на стойност $582,000 само за пет минути, част от из...
ФЕВ. 26, 2021 15:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase разкрива ключови детайли преди публичния си листинг

S-1 формулярът ѝ е публикуван от Американската комисия по ценни книжа и борси (SEC), освобождавайки пътя за дългоочакваното му директно включване в Nasdaq. Този ход ограничава седем месечните уси...
ФЕВ. 25, 2021 16:39 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Цената на акциите на MicroStrategy бележи спад от 50% за две седмици

След като достигне двадесетгодишен връх, цената на акциите на фирмата преминава през чувствителна корекция. Кои събития в криптосферата стоят зад този спад?MSTR губи 50 процента за две седмициЦената н...
ФЕВ. 26, 2021 09:33 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света