НАЧАЛО Други

Facebook дава зелена светлина на Coinbase за реклама

ЮЛИ. 22, 2018 16:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook дава зелена светлина на Coinbase за реклама

Изглежда, че Facebook "разхлабва" забраната си върху компании, занимаващи се с криптовалути.

Този път изпълнителният директор на Coinbase, Брайън Армстронг, обяви, че платформата е одобрена за показване на реклами във Facebook.


Разбира се, има голям брой измами в света на криптовалутите. И този брой се увеличи още повече, когато пазарът достигна своя пик в края на 2017 година. Много големи проекти бяха стартирани и хората гледаха на тях, като нова възможност за инвестиция.

Но истината е, че някои от тези нови проекти и ICO-та бяха само и единствено измами. Компании като Google, Twitter и Facebook решиха да забранят свързаните с крипто реклами, твърдейки, че защитават инвеститорите и потребителите.

На 20-и юни Facebook обяви, че ще отмени забраната си за реклама на криптовалути след шест месеца. И наистина, Coinbase е една от първите компании, облагодетелствани от това решение.

Брайън Армстронг коментира в Twitter:

Facebook забрани реклами за крипто по-рано тази година. С Гордост може да кажем, че сега сме били включени в 'белия списък' и отново въвеждаме повече хора в отворена финансова система. 

Coinbase е една от най-големите компании свързани с криптовалути и предлага различни услуги като обмен, портфейл и попечителство. Това решение, взето от Facebook ще има много положително въздействие върху платформата. Тя ще има предимство пред своите конкуренти и ще има шанса да популяризира своите продукти и услуги в една от най-големите социални платформи в света.

Тези нови правила, въведени от Facebook, които позволяват на някои конкретни компании да популяризират услугите си, са много положителни като цяло в света на крипто. Нови хора, инвеститори и заинтересовани ще могат да научат повече за този пазар.

Може да се приеме за даденост, че Coinbase ще има агресивна кампания във Facebook, за да привлече нови потребители, които търсят нови начини да влязат в крипто и блокчейн света и да се подготвят за нови скокове в цените.

Присъединете се към нашата телеграм група.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света