НАЧАЛО Други

Facebook дава зелена светлина на Coinbase за реклама

ЮЛИ. 22, 2018 16:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Facebook дава зелена светлина на Coinbase за реклама

Изглежда, че Facebook "разхлабва" забраната си върху компании, занимаващи се с криптовалути.

 

Този път изпълнителният директор на Coinbase, Брайън Армстронг, обяви, че платформата е одобрена за показване на реклами във Facebook.


Разбира се, има голям брой измами в света на криптовалутите. И този брой се увеличи още повече, когато пазарът достигна своя пик в края на 2017 година. Много големи проекти бяха стартирани и хората гледаха на тях, като нова възможност за инвестиция.

Но истината е, че някои от тези нови проекти и ICO-та бяха само и единствено измами. Компании като Google, Twitter и Facebook решиха да забранят свързаните с крипто реклами, твърдейки, че защитават инвеститорите и потребителите.

На 20-и юни Facebook обяви, че ще отмени забраната си за реклама на криптовалути след шест месеца. И наистина, Coinbase е една от първите компании, облагодетелствани от това решение.

Брайън Армстронг коментира в Twitter:

Facebook забрани реклами за крипто по-рано тази година. С Гордост може да кажем, че сега сме били включени в 'белия списък' и отново въвеждаме повече хора в отворена финансова система. 

Coinbase е една от най-големите компании свързани с криптовалути и предлага различни услуги като обмен, портфейл и попечителство. Това решение, взето от Facebook ще има много положително въздействие върху платформата. Тя ще има предимство пред своите конкуренти и ще има шанса да популяризира своите продукти и услуги в една от най-големите социални платформи в света.

Тези нови правила, въведени от Facebook, които позволяват на някои конкретни компании да популяризират услугите си, са много положителни като цяло в света на крипто. Нови хора, инвеститори и заинтересовани ще могат да научат повече за този пазар.

Може да се приеме за даденост, че Coinbase ще има агресивна кампания във Facebook, за да привлече нови потребители, които търсят нови начини да влязат в крипто и блокчейн света и да се подготвят за нови скокове в цените.

Присъединете се към нашата телеграм група.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Crypto.com с регулаторно одобрение от Малта

Според съобщение от 24-ти ноември Органът за финансови услуги на Малта, или MFSA, е дал принципно одобрение на Crypto.com за два финансови лиценза: 'Лиценз за Финансова Институция' и 'Лиценз за Виртуа...
НОЕ. 28, 2020 23:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн са изкопали Bitfarms през третото тримесечие

От юли до септември Bitfarms добиват 535 BTC при $7500 за монета. За сравнение, компанията е добила 815 BTC през второто тримесечие при средна цна от $5075.Вината е на халвингаКомпанията също завърши ...
НОЕ. 27, 2020 23:37 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Сатоши Накамото предполагаемо е създал Биткойн в Лондон

Няколко фактора сочат, че псевдонимният създател на Биткойн е действал от столицата на Обединеното кралство. Това се базира на стила на писане на Накамото, модела на дейност и съдържанието на генезисн...
НОЕ. 27, 2020 14:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Търговският обем на Binance поставя нови рекорди

Биткойн е в рамките на $1,000 от най-високата си цена от $19,891, отчетена през декември 2017 г., търговията на крипто борсата Binance също достига нови висоти, с обем от над 37 милиарда долара през п...
НОЕ. 25, 2020 16:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света