Home

Експертите се разделят между Uptober за Bitcoin и Solana или Pumptober за предпродажба, която може да донесе 10,000%

02.10.2024 10:38 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експертите се разделят между Uptober за Bitcoin и Solana или Pumptober за предпродажба, която може да донесе 10,000%

С началото на октомври експертите са разделени по въпроса дали месецът ще донесе огромни печалби за утвърдени играчи като Bitcoin и Solana.

Някои прогнозират, че цената на Bitcoin може най-накрая да пробие границата от $70,000, докато други гледат към възхода на Solana в пространството на децентрализирания обмен (DEX). Или пък една вълнуваща крипто препродажба като Raboo ($RABT) може да открадне шоуто с астрономическа възвръщаемост?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Цената на BTC може да се повиши до $70,000

Цената на Bitcoin е тема на интензивни дебати. Наскоро тя затвори на ниво от $63,451 – впечатляващ резултат. Анализаторите посочват няколко фактора, които биха могли да повлияят на изкачването й към $70,000.

Един от факторите, който трябва да се наблюдава отблизо, е институционалният интерес, който рязко нарасна през септември. Много анализатори проповядват, че тъй като традиционните финанси се ориентират все повече към Биткойн, това може да доведе до устойчив натиск за повишаване. Борсово търгуваните продукти (ETP) например отбелязаха значително увеличение на притока на средства. Това подсказва за нарастващо доверие сред институционалните инвеститори. Това развитие би могло да осигури необходимия импулс за изтласкване на цената на Биткойн над $65,000.

Ако Биткойн успее да преодолее бариерата от $66,000, мнозина очакват активът да се придвижи бързо към $70,000, което ще бъде сигнал за силен финал на 2024 г. Неуспехът да се преодолее това ниво обаче може да доведе до отстъпление, като зоните на подкрепа около $61,500 ще действат като предпазни мрежи.

Тласъкът на Solana към $200

Биткойн доминира в заглавията, но на заден план Солана продължава впечатляващия си възходящ марш. Обемът на DEX на Solana нарасна с 45% през изминалата седмица до $7.87 милиарда. Той почти надмина DEX обема на Етериум от $8.335 милиарда.

Повишението на Solana бе подхранвано от няколко фактора, включително нейните високоскоростни, евтини транзакции и предстоящата актуализация Fire Dancer, която обещава да подобри допълнително мащабируемостта на мрежата.

В момента SOL струва около $148, а Solana е изправена пред критично ниво на съпротива при $160. Ако успее да го преодолее, анализаторите смятат, че може да достигне $200 до края на октомври, което ще отбележи 35% увеличение на цената. При по-оптимистични прогнози Solana може да отбележи дори 900% повишение през следващите месеци, особено ако продължи да превъзхожда Етериум както по отношение на активността във веригата, така и по отношение на обемите на децентрализирания обмен.

Дали предварителната продажба на криптовалутата на Raboo е истинската възможност?

Въпреки че цената на Bitcoin и поскъпването на Solana вълнуват инвеститорите, най-голямата възможност може да се крие в новата предварителна продажба: Raboo. За разлика от утвърдените гиганти, Raboo все още е в начален етап на своето развитие, което я прави основен кандидат за експлозивен растеж. Като меме монета, управлявана от изкуствен интелект, Raboo вече е набрала $2.5 милиона по време на своята предварителна продажба на криптовалута, като 63% от общото предлагане е разпределено между ранните инвеститори.

Уникалният задвижван от AI инструмент Rabooscan на Raboo, предназначен да проследява тенденциите в меме сектора и настроенията на общността в реално време, я отличава от другите меме монети. Това дава на Raboo значително предимство пред по-традиционните криптовалути.

Като се има предвид успехът на Raboo в предварителната продажба на криптовалути и иновативното използване на технологията на AI, много експерти смятат, че тя има потенциал да осигури 10,000% възвръщаемост. Това би означавало, че тя изпреварва дори най-добре представящите се алткойни като Solana.

Октомври може да се окаже определящ месец за Bitcoin, Solana и Raboo. Докато цената на Bitcoin се стреми към $70,000, а Solana – към $200, предварителната продажба на криптовалутата Raboo предоставя уникална възможност за ранните потребители, които търсят следващата 10,000% възвръщаемост. Независимо дали месецът ще бъде запомнен като Uptober за Bitcoin и Solana, или Pumptober за експлозивната предварителна продажба на криптовалута на Raboo, инвеститорите имат много вълнуващи възможности, които да обмислят.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Пространството за меме монетите се разраства, тъй като Dogecoin, Raboo и Pepe може да се подготвят за печалби

Докато Dogecoin и Pepe са доказали своята стойност, Raboo се разглежда като следващата криптовалута, която може да избухне.

02.10.2024 13:24 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin и Shiba Inu преминаха през ценово рали, докато настроенията на пазара бяха бичи; Lunex Network може да е готова да последва примера им

След продължителен период на пазарни разпродажби, който накара крипто ентусиастите да се питат дали бичият пазар е приключил, оптимистичната инерция най-накрая излезе на преден план.

02.10.2024 10:25 4мин. четене Kosta Gushterov

Портфолиото на този крипто милиардер се отказва от Shiba Inu и Dogecoin, като увеличава дела си в нов токен на цена под $0.10

Един от крипто милиардерите е променил тактиката си и продава Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), две от най-търсените меме монети, за една доста по-малко известна, но много привлекателна криптовалута:Rexas Finance (RXS).

02.10.2024 8:43 5мин. четене Kosta Gushterov

Pepe (PEPE) на Ethereum има нов DeFi конкурент с евентуален 1,000% потенциал

Макар че Pepe (PEPE) доминира на сцената на меме токените на Етериум от 2022 г. насам, се появява нов претендент, който може да има потенциала да разтърси пазара.

02.10.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.