НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо Биткойн може да спадне до $ 6,000

ЯНУ. 13, 2020 20:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо Биткойн може да спадне до $ 6,000

През последните седем дни водещата криптовалута е скочила от $ 7,300 до $ 8,450, което бележи скок от 15%.

Въпреки това силно представяне, двама анализатори отбелязаха, че седмичната свещ всъщност може да означава, че флагманската криптовалута отново е на ръба на срив и евентуално може да падне обратно до $ 6,000 в резултат на това.


Седмичното затваряне на Биткойн беше биче.


Криптовалутата възвърна ключовата подкрепа от 8,000 долара, отчитайки втори по-висок седмичен връх. По този начин, активът постави основата за по-нататъшен възход.


Но, както отбеляза известният търговец Thrillmex, неотдавнашното ценово действие и твърденията около него напомнят на възхода на Биткойн след изказването на Си Дзинпин за блокчейн технологията.


Още един популярен търговец, CryptoISO, сподели това мнение в публикация, гласяща че “седмичната свещ преди пъмпа в Китай изглежда същата [като сегашната]”.Както Thrillmex посочи, ако флагманската криптовалута следва същата траектория, по която пое вследствие на изказването на държавния глава на Китай, цената на BTC може да падне до $ 6,400 до началото на февруари.


Това би представлявало спад от 23% от сегашните нива. Редица анализи твърдяха, че пазарът на криптовалути ще види един окончателен спад преди завръщането към силен бичи пазар.


Въпреки че приликите не трябва да се пренебрегват, има няколко ключови бичи сигнала, които не присъстваха по време на китайския пъмп на BTC.


Financial Survivalism, търговецът на криптовалути, който миналата седмица предвиди скока на Биткойн до над $ 8,000, наскоро отбеляза, че индикаторът Lucid Stop and Reversal, който “сигнализира за спиране и ход в обратна посока”, когато се обърне, даде изключително бичи сигнал. 


Индикаторът показва, че BTC току-що е видял първия си сигнал за покупка от март 2019 г., като тенденцията, както е дефинирана от SAR, се обръща към бича.


Освен това, имаше сериозно увеличение на дългите позиции, държани от търговци, считани за “управители на активи”. През седмицата се случи много подобен скок при дългите позиции на управителя на активи по фючърсните договори на CME ( Април 2019 г.) Биткойн започна рали от 330% до $ 14 000.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (1)
Ивайло ЯНУ. 14, 2020 От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Милениалите ще наследят трилиони и ще се насочат към Биткойн

Милениалите от друга страна са израснали с технологии и те са на път да наследят трилиони. Биткойн бум при милениалите?Според статистиката, приблизително $60 трилиона богатство ще бъдат прехвърлени ...
ФЕВ. 28, 2020 20:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Половината от приходите на Cash App идват от Биткойн

ФЕВ. 28, 2020 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн се проследява много по-лесно от физическите пари

Той твърди, че физическите пари всъщност са предпочитан вариант за злонамерените личности, тъй като много по-трудно може да се проследи."Оказва се, че ако искате да бъдете престъпник, трябва да използ...
ФЕВ. 28, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Питър Шиф отново разкритикува Биткойн

В поредица от публикации в Twitter oт 25-ти февруари, Шиф се обърна към поддръжниците на Биткойн, както и неговите привърженици, които наричат криптовалутата „сигурно убежище“ срещу традиционните паз...
ФЕВ. 28, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света