НАЧАЛО Други

Ето защо този инвеститор похарчи $170,000 за пикселизирано NFT

ОКТ. 17, 2021 16:16 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо този инвеститор похарчи $170,000 за пикселизирано NFT

Колекционерът на незаменими токени (NFT) „Gmoney“ обясни в скорошно интервю причините си да харчи толкова много пари за „изображение с размери 24х24 пиксела“.

Според статия в "Make It" бюлетина на CNBC, псевдонимният колекционер на NFT "Gmoney" е похарчил $170,000 през януари за CryptoPunk NFT.


В доклада на CNBC се казва, че през януари е платил 140 ETH (на стойност около $170,000 по онова време) за CryptoPunk NFT. Gmoney също е "генерален партньор на Delphi INFINFT, фонд, създаден с криптоизследователска и инвестиционна фирма Delphi Digital, която е посветена на инвестирането в NFT проекти“.


Ето как Gmoney обясни защо е похарчил толкова много за NFT-то:


Когато някой купува Rolex в реалния свят, той не харчи хилядите долари заради ползите на часовника. Един прост часовник за $5 може да изпълнява същата функция. Това е, за да демонстрират техния статус. С NFT, когато го публикувам като мой аватар в Twitter и Discord, мога бързо да се "покажа" със снимка.


Gmoney също добави, че притежаването на NFT има същия ефект като носенето на Rolex в реалния живот, "но дигитално". Той продължи, обяснявайки, че притежаването на дигитална колекционерска стойност също е свързано с това да бъдеш част от NFT и крипто общността.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Steam забраняват блокчейн игрите и NFT


Купър Търли, друг известен крипто и NFT инвеститор, подкрепи значението на нарастващата NFT общност, като каза пред CNBC, че това е "най-ценният аспект" на дигиталните колекционерски предмети:


Общността е най-ценният аспект на NFT ... Без общност, NFT нямат стойност. Моята инвестиционна теза за NFT се основава единствено на силата на съществуваща общност или на потенциала за възникване на такава.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Други новини

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Служител на Celsius отстранен след слухове за ареста на финансовия директор на компанията

"Наскоро бяхме информирани за полицейско разследване в Израел, включващо служител“, написаха от Celsius в Twitter. "Въпреки че това по никакъв начин не е свързано с времето или работата на служителя в...
НОЕ. 28, 2021 15:50 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света