НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо краткосрочните перспективи на Биткойн са мечи

ЯНУ. 28, 2021 14:09 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо краткосрочните перспективи на Биткойн са мечи

В краткосрочен план се очакват мечи движения при Биткойн.

 

Псевдонимният търговец, известен като “Byzantine General”, е мечи в краткосрочен план, тъй като Биткойн продължава да тества същата зона на подкрепа от $30,000.

 

Въпреки че цената на BTC се задържа над ключовото ниво на подкрепа, търговецът каза, че ценовото действие не е възходящо. 

 

Той написа:

В разгара на целия този хаос, ето и Биткойн графика. Няма много какво да се върши. Това е мечи, независимо как го гледате. Но ние седим на подкрепа, така че няма възможност за суинг шорт ... Просто чакаме сега.

 

Анализаторите виждат подобна тенденция от пазара на опции и предишните Биткойн фрактали 

 

Фракталите са технически модели на графики на свещи, които анализаторите обикновено използват, за да сравняват текущото ценово действие на даден актив с предишни цикли, като този подход е особено популярен при BTC.

 

Според анализатори от компанията за анализ на данни Laevitas, сигналите от пазара на опции са мечи, поне в краткосрочен план. 

 

Те казаха:

 

Тъй като консолидацията на Биткойн продължава, съотношението пут / кол на @DeribitExchange е 2 днес. През последните 24 часа виждаме приличен обем на покупка на 26MAR 9000p, 13000p и 14000p. Пазарът на опции сигнализира за [краткосрочен мечи сантимент].

 

Пазарът на опции има по-голямо въздействие върху ценовата тенденция на Биткойн сега, отколкото преди, защото откритият интерес сега се движи над $3 милиарда. Има значително по-активни договори за опции и търговци на опции в сравнение с преди. Това означава, че ако има засилен натиск от страна на продажбите, идващ от пазара на опции, това вероятно ще има отрицателно въздействие върху цената на флагманската криптовалута.

 

Въз основа на фрактала, който анализаторите от “Material Scientist” откриха, както историческите ценови цикли, така и данните за пазара на опции намекват за краткосрочна фаза на консолидация. 

 

Анализаторите отбелязват:

 

Следващ фрактал за #BTC - 10-дневна прогноза: Повторен тест на ниските 30к и след това го изстреляйте!

 

Една от възможните причини цената на Биткойн да продължава да се движи в обхват може да бъде продажбите, идващи от миньорите. Данните от CryptoQuant показват, че индексът на позициите на миньорите е сравнително висок, което означава, че те депозират Биткойн на борсите.

 

Тъй като миньорите са един от малкото външни и несравними източници на натиск от страна на продавачите на пазара на Биткойн, високите стойности при индекса на позициите на миньорите обикновено предшества разпродажба.


Въпреки всичко, може би сме в началото на многогодишен бичи пазар - както смята и Чанпен Джао.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

MicroStrategy купува още $1 милиард в Биткойн като няма планове да спира покупките си

Обявено на уебсайта на компанията в сряда, според съобщенията монетите са закупени за около $52,765 за монета, което се равнява на малко над $1 милиард. Изпълнителният директор на MicroStrategy М...
ФЕВ. 24, 2021 21:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Институционалните инвеститори започват да изкупуват Биткойн, според директора на Blockstream

Бек, който създаде система за доказателство за работа, преди да бъде изобретен Биткойн, обясни на своите 247 500 последователи значението на последната BTC инвестиция на Square.worth noting https://t....
ФЕВ. 24, 2021 19:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

SpaceX проучват конвертирането на част от баланса си в Биткойн

Сейлър каза на д-р Сайфдийн Амус, че представители на SpaceX са били сред 7000 компании, представени на неотдавнашната среща на върха на Биткойн на MicroStrategy, на която фирмата за бизнес разузнаван...
ФЕВ. 24, 2021 14:26 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Square купува още $170 милиона в Биткойн

Печалбите от такси от покупка и продажба на Биткойн в Cash App продължават да бъдат основният източник на приходи за Square Inc. Месечните активни потребители на Square Inc. достигнаха 36 милиона, кое...
ФЕВ. 24, 2021 11:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света