НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Ето защо Биткойн няма да падне до $ 6,000

ОКТ. 16, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо Биткойн няма да падне до $ 6,000

Ценовото движение на Биткойн стана доста низходящо напоследък.

Много популярни анализатори предполагат, че цената може да се понижи до 6,000 долара.


Както се е случвало доста пъти в миналото, Биткойн често прави точно обратното, така че е много интересно да се види накъде ще тръгне цената.


Цената на BTC се движи в диапазон през последните няколко дни. Това идва след фалшивия пробив, който видяхме на 11-и октомври, когато цената се покачи до около 8,800 долара, като след това се понижи обратно до 8,300 долара с една голяма червена свещ.


Оттогава, флагманската криптовалута, се движи в доста тесен диапазон между 8,100 и 8,300 долара.


Въпреки това, ценовите действия напоследък тласнаха изтъкнати анализатори и хора от общността да лансират мечи хипотези за предстоящите ходове в цената. Много хора очакват Биткойн да се върне към нивата около $ 6,000, които се оказаха основна подкрепа още през 2018 г., преди да бъдат пробити отгоре.


Известен търговец, считан за един от най-добрият на BitMEX, вчера пусна публикация, в която твърди, че той “търпеливо чака” цената да падне до $ 6,000, с намерението да трупа BTC.


Търпеливо чакам $ 6k BTC нива, когато ще добавя към дългосрочните запаси.
Успех…”Друг, който отбеляза подобен ход, беше Тимъти Питърсън, инвеститор в “Cane Island Alternative Advisors”. Той основава прогнозата си на разликата в цената между спот-търгуваните Биткойн и GBTC.


#Bitcoin може да падне до $ 6,000 според [...] $ GBTC. https://www.caneislandcrypto.com/blog/2019/10/11/mind-the-gap


Нещо повече, много хора цитират и така наречената логика на Вайкофф, която уж предполага, че флагманската криптовалута скоро може да се върне до $ 6,000. 


Това е призма за тълкуване на пазарите, предложена от Ричард Вайкофф. Моделът предполага, че Биткойн е на ръба на меча фаза и може да спадне с  20% до $ 6,000, ако не и по-ниско.


Очевидно има много хора, които мислят, че Биткойн ще тръгне надолу скоро, с очаквания да тества $ 6,000. Въпреки това, от историческа гледна точка, е твърде лесно да достигнем до един по-обнадеждаващ извод.


Когато много хора от общността очакват едно нещо, Биткойн прави точно обратното.


Да вземем например 2018 г. Тогава много хора вярваха, че 6,000 долара са основна подкрепа, която няма да бъде нарушена. За съжаление още през ноември 2018 г. тя бе разбита и Биткойн стигна чак до 3,100 долара.


С други думи, става много интересно да се види накъде ще се насочи цената. Може би също така си струва да се отбележи, че популярният  Биткойн пророк, който досега не е грешил, предвиждаше, че Биткойн ще се търгува на 16,000 долара през октомври.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Goldman Sachs ще обсъждат Биткойн с институционалните си клиенти

Той каза, че на 27-ми май, банковият гигант Goldman Sachs ще проведе конферентен разговор с клиентите си инвеститори, като се е обсъждал Биткойн.  В рамките на разговора, високопоставени в банката ли...
МАЙ. 27, 2020 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо може да предстои сериозен възход при Биткойн

Както отбеляза Филип Суифт, създател на мониторинговия ресурс ‘Look Into Bitcoin’, данните сочат, че 60% от цялото предлагане на Биткойн не се е движило от повече от година.  Последният път когато ...
МАЙ. 27, 2020 22:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн отново тества $ 9,000 - какво да очакваме?

BTC все още не се е възстановил от дъното си на $ 8,600, но $ 9,000 остава важно психологическо ниво, което редица анализатори следят. Според ресурса за следене на крипто деривати Skew.com, прибл...
МАЙ. 26, 2020 15:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и SpaceX са ключови за бъдещето на човечеството

Според Пишевар, който е бил ранен инвеститор в такива гиганти като Uber и Airbnb, това са двете ключови иновации за бъдещето на човечеството.Отвеждането на хора на МарсВ едно от своите интервюта, амер...
МАЙ. 27, 2020 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света