НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето няколко криптовалути с потенциал да задминат Chainlink (видео)

СЕП. 30, 2020 19:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето няколко криптовалути с потенциал да задминат Chainlink (видео)

Крипто инфлуенсърът и инвеститор Ларк Дейвис назовава няколко крипто активи, чиято цена според него има потенциал да се повиши стократно и да оспорят доминантността на Chainlink (LINK) в бързорастящото пространство на оракулите.

Първият децентрализиран оракул в списъка е Band Protocol (BAND), който според Дейвис има потенциал за нарастване, след като е подложен на жесток спад този месец.


Дейвис вярва, че пазарната капитализация на BAND от 150 милиона долара позиционира крипто актива за параболичен възход, което ще доведе до достигане до предишните върхове на Chainlink.


"Базираният на Cosmos оракул за данни има голям фокус върху DeFi (децентрализирано финансиране), както и използва случаи извън света на блокчейн ... От трите оракула, които ще споменем днес, BAND без съмнение е най-големият конкурент в момента на Chainlink.

Той си партнира с много различни криптовалути, включително някои много известни. Имаме TRON (TRX), Fantom (FTM), Nervos (CKB), Binance Smart Chain, dForce (DF), ICON (ICX), Elrond (EGLD), Gravity, Waves (WAVES) - просто много други."


Номер две в списъка е Tellor (TRB), който е базиран на Етериум оракул, използващ мрежата, базирана на доказателство за работа. Според Дейвис различният подход позволява на миньорите да компилират данни, преди да ги прехвърлят на верига и да захранват интелигентни договори. Крипто инфлуенсърът също казва, че Tellor е направил значителна промяна в последно време.


С пазарна капитализация от $33 милиона, Дейвис отбелязва, че Tellor трябва да нарасне над 100 пъти, за да достигне текущата пазарна стойност на Chainlink.


"Актуализацията Tellor v2 всъщност току-що стартира и води до голямо надстройване на производителността по отношение на скоростта на уреждане на данните по веригата. Добавят се и повече точки с данни на блок. Имаме въведени по-добри параметри за сигурност, както и изгаряне на такса, което е доста [значително] за дългосрочното поскъпване на цените за Tellor."


Последният оракул в списъка на крипто инвеститорите е DIA (децентрализиран информационен актив).


"DIA е оракулна платформа с отворен код, която дава възможност на участниците на пазара да предоставят и споделят надеждни данни или да се рекламират като Wikipedia на оракулите. Това е създадено специално за DeFi екосистемата. Притежателите на DIA токени вътрешно управляват, получават и валидират данни чрез криптоикономически стимули и залагане на токени за управление.


Дейвис обяснява, че DIA може също така да предоставя API за традиционни финанси и да свързва реални данни със света на блокчейн. При пазарна капитализация от 37 милиона долара Дейвис посочва, че крипто активът трябва да се изкачи 100 пъти, за да се движи рамо до рамо с пазарната капитализация на Chainlink (3,8 милиарда долара).


Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Ивайло ОКТ. 2, 2020 От няколко месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо.https://freebitco.in/?r=36608933
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света