НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето колко притежатели има меме криптовалутата Shiba Inu (SHIB)

ЯНУ. 18, 2022 20:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето колко притежатели има меме криптовалутата Shiba Inu (SHIB)

Според информация, споделена от платформата за блокчейн анализи на WhaleStats, на 17-ти януари броят на притежателите на Shiba Inu достигна невероятните 1,145,212 потребители, което е нов рекорд за тази крипто общност.

Общността на Shiba Inu расте бързо


В момента броят на притежателите на SHIB надхвърли 1.145 милиона.


С този бърз темп на растеж, броят на потребителите, притежаващи втората по големина меме криптовалута, изостават от този на BabyDoge.


На 17-ти януари WhaleStats съобщи, че притежателите на BabyDoge са достигнали нов рекорд от 1,260,401. Досега този меме крипто проект има най-голямо количество притежатели в сравнение с Shiba Inu и Floki Inu.


Освен това, SHIB е популярен токен сред Етериум китовете. Според WhaleStats, първите 1,000 ETH кита притежават 51.66 трилиона монети в момента. Това е равностойността на $1.481 милиарда.


"SHIB burn pot" се увеличава


Днес Стивън Купър, собственик на Bigger Entertainment, първият лейбъл за крипто звукозаписи, сподели туит, че SHIB burn pot на компанията за следващото „burn party“ вече съдържа повече от 47 милиона токена.


Предишното изгаряне се състоя на 26-ти декември. Тогава екипът изпрати 239,600,144 токена в неизползваем портфейл. Целта за следващото изгаряне беше SHIB на стойност $100,000 - това са 3.4 милиарда монети.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Ето защо този алткойн се справя добре на фона на пазарния спад


Според по-ранния му туит, следващото изгаряне е насрочено за 14-ти февруари, Свети Валентин. Той сподели, че все още има достатъчно време за събиране на повече токени и изгаряне на най-голямото количество криптовалута Shiba Inu досега наведнъж.


Bigger Entertainment продава NFT билети за събития и позволява платено слушане на музикални записи. Авторите им позволяват част от възнагражденията да се използват за закупуване на Shiba Inu токени, които по-късно ще бъдат изгорени.


До момента са унищожени 41.03% от първоначално издадения запас от един квадрилион.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano китовете изкупуват големи количества ADA

Скокът на облекчението беше предизвикан от комбинация от фактори, включително силни настроения заради свръхпродаването на пазара, което накара търговците да правят поръчки за покупка при силно намален...
МАЙ. 17, 2022 07:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестицята на Binance в LUNA вече струва само $3,400

Борсата инвестира $3 милиона в екосистемата на Terra през 2018 г., като получи 15 милиона Luna токена. При пиковата цена на актива тази инвестиция е на стойност $1.6 милиарда, според Джао. Поради срив...
МАЙ. 16, 2022 16:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съветник на Luna Foundation Guard даде информация за резервите на проекта

Тето сподели за това на 16-ти май, като каза, че е време да наруши мълчанието и да информира общността за стъпките, които скоро ще бъдат предприети. Той каза, че балансовите резерви на Luna Foundation...
МАЙ. 16, 2022 14:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Циркулиращото предлагане на Terra (LUNA) скочи с почти 2,000,000%

Докато ефектът от загубата на фиксацията на Terra USD (UST) към долара продължава да оказва своето влияние, циркулиращото количество LUNA на Terra нарасна с над 1.9 милиона процента през последните се...
МАЙ. 16, 2022 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света