НАЧАЛО Биткойн

Ето колко пари държи Robinhood в криптовалути

09.04.2024 18:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето колко пари държи Robinhood в криптовалути

Според данни, анализирани от Конор Гроган, директор в Coinbase, Robinhood, известната американска платформа за търговия на дребно, е увеличила значително дела си в Биткойн (BTC) през последните шест месеца.

Използвайки информация от компанията за блокчейн анализи Arkham, Гроган изисли, че Биткойн притежанията на Robinhood са нараснали с приблизително 14%.

Въпреки това, докато Robinhood придобива Биткойн, Гроган отбеляза спад в притежанията на потребителите на Етериум (ETH) за същия период. Той подчерта, че докато притежаваните от Robinhood BTC са се увеличили, притежаваните от потребителите ETH всъщност са намалели с около 9%.

Анализът на Гроган показва, че BTC портфейлът на Robinhood се нарежда на трето място по големина, отстъпвайки само на големите борси за криптовалути Binance и Bitfinex. Тези оценки се основават на данни, предоставени от Arkham, допълнени от собствените виждания на Гроган.

По отношение на собствеността върху Биткойн, Гроган твърди, че адресът за студено съхранение на Robinhood е третият по големина единичен BTC портфейл, на който се падат приблизително 0.69% от всички BTC, добивани някога.

Гроган обаче подчерта пропуснатата възможност за Robinhood по отношение на Solana (SOL), блокчейн платформа. Той отбелязва, че от Robinhood са предпочели да не държат SOL, като потенциално са пропуснал значителна печалба от 1,300%. Това решение вероятно е било повлияно от статута на SOL като нерегистрирана ценна книга от Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Най-големите американски хедж фондове са натрупали над $2.6 милиарда в Биткойн ETF

Нови данни от брокерската компания River разкриват, че някои от най-големите американски хедж фондове са натрупали акции в борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн (BTC) на стойност милиарди долари.

21.05.2024 13:30 1 мин. четене

Британският върховен съд напълно отхвърли твърдението на Крейг Райт, че е създал Биткойн

Съдията от Обединеното кралство Джеймс Мелър публикува публично одобреното решение по съдебно дело, в което участват австралийският предприемач Крейг Райт и Алиансът за отворени криптопатенти (COPA).

21.05.2024 13:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в ерата на институционалните инвестиции – големите риби наливат милиарди в крипто

Според скорошни данни от фирмата за пазарно разузнаване IntoTheBlock, големите крипто инвеститори са увеличили значително своите Биткойн притежания, натрупвайки десетки милиарди долари от пускането на спот ETF през януари.

21.05.2024 10:00 1 мин. четене

Колко трябва да е цената на Биткойн, за да надмине среброто?

През 2024 г. среброто направи забележително завръщане, изпреварвайки биткойн като осмият най-голям актив по пазарна капитализация, след като загуби позицията си през март.

21.05.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.